Izdelki znamke Craft -50% Pohiti in izberi nov kos oblačil za tek, kolesarstvo ali pohodništvo. PREVERI

BCA TRACKER 4 Prostovoljni odpoklic

Backcountry Access stoji za kvaliteto svojih produktov. Varnost in zadovoljstvo naših strank je naša najvišja prioriteta.

Pišemo vam, da vas opozorimo na problem z vzdržljivostjo stikala pri zelo majhni količini žoln Tracker 4, danimi v prodajo po 1.6.2021. Ta problem zadeva določene žolne in sicer tiste, pri katerih se serijska številka začne z 21H06. Čeprav gre za izjemno majhno količino problematičnih žoln, jemljemo zadevo zelo resno in zato k reševanju problema aktivno pristopamo.

Omogočena je takojšnja zamenjava vaše žolne!

V kolikor ima žolna serijsko številko kot navedeno zgoraj, jo vam bomo zamenjali brezplačno. Za preverjanje serijske številke odprite pokrov baterij, odstranite baterije in zagledali boste barkodo s serijsko številko pod njo. Preverite prvih pet števil, v kolikor so 21H06, je žolna zajeta v odpoklic.

Pogosta vprašanja- FAQ:

- Zakaj prostovoljni odpoklic Tracker T4 žolne? Za prosotovoljni odpoklic smo se odločili, ker je bil pri določeni sarži žoln, ki so bile v prodajo dane po 1.6.2021, ugotovljen vzdržljivostni problem z preklopnim stikalom.

Kaj sploh je vzdržljivostn problem stikala? Kljub stalnim kontrolam in preverjanju proizvodne linije, smo opazili, da bi lahko bila manjša količina žoln podvržena težavi z vzdržljivostjo stikala, ki se lahko v skrajnem primeru zlomi in izpade. Kljub izredno majhnemu številu žoln, ki bi lahko bile problematične, jemljemo zadevo ekstremno resno in aktivno pristiopamo k reševanju težave.

Katere serijske številke žoln so vključene? V kolikor se serijska številka znotraj prostora za baterije začne z 21H06 je vaš produkt vključen. Če ima vaš produkt serijsko številko kot je zgoraj napisano, vam jo bo BCA oz. pristojni distributer oz. prodajalec zamenjal brezplačno

Kako najdem serijsko številko? Odprite pokrov za baterije na zadnji strani žolne in si oglejte serijsko številko, ki je zapisana pod barkodo.

- Kako zamenjam mojo vpoklicano žolno Tracker 4? Če se serijska številka začne z 21H06, kontaktirajte nas: info@11-11.si ali skiexpert@gmail.com (Slovenija) oziroma bcatracker4@k2sports.de (International)

- Koliko časa bo trajala zamenjava? Posodobljeno ali novo žolno boste prejeli v roku 10-14 delovnih dni od dneva ko prejmemo vašo žolno.

- Če moja žolna še dela, zakaj je pomembno, da jo zamenjam? Vaša in varnost vaših prijateljev v skupini je največji razlog za ta prostovoljni odpoklic. Z zamenjavo boste poskrbeli, da se sicer zelo redek problem, ko se zlomi in lahko odpade stikalo, ne bo zgodil.

- Je to obvezen odpoklic žolne Tracker 4? Ne, to je prostovoljen odpoklic, ki ga ni zahteval pristojni inšpektorat, potrošniška asociacija ali kakšen drug regulatorni organ temveč se je zanj odločili sam proizvajalec. Poročanj o nezgodah, incidentih, kjer bi problem s stikalom bil razlog za žrtve, poškodbe ali kako drugo škodo, ni!

- Je v odpoklic vključen še kateri drug model BCA žoln? Ne, prostovoljni odpoklic velja samo za žolne Tracker 4 s serijsko številko, ki se začne na 21H06.