fbpixel

Brezplačen Test obutve Dynafit

Brezplačen Test obutve Dynafit

Za vas smo pripravili test tekaške obutve Dynafit. S pomočjo brezplačnega testa tekaških copat se boste lažje in pravilneje odločili za nakup ali pa se samo navdušili nad tekom po gorskih stezicah.

Če bi želeli preizkusit različne trail tekaške copate ste na pravem mestu! V mesecu juliju vam s pomočjo Dynafit-a ponujamo brezplačen test trail čevljev. 

Datum:

  • 1.7.-15.7.2019

Prevzem:

Testni čevlji:

Naziv

Opis

Teža

Feline UP

Lahkotnost, oprijem in dobre povratne informacije iz terena. Tekaški čevelj Feline Vertical je zasnovan za hitre proge, kratke in srednje razdalje na neravnih terenih s strmimi nakloni, blatom in skalami.

250g

Alpine PRO

Lahek, 300-gramski tekaški čevelj Alpine Pro obljublja udobje, vsestranskost in potrebno zaščito med tekaškimi avanturami srednjih in dolgih razdalj. Konstrukcija vmesne podloge "Alpine Rolling ima dvojni kompresijski vložek, ki povečuje dinamiko teka in zagotavlja enakomeren in gladek prehod od pete do prstov. Z 8mm dropom zagotavlja dobro oporo na srednjih in dolgih razdaljah ne glede na teren. 

300g

TrailBreaker EVO

Super lahki tekaški čevlji Trailbreaker s samo 260 grami. Čevlji so vsestranski namenjeni dostopom in tekaškim treningom. S prednostjo Pomocine konstrukcije podplata in kombinacije zračne mrežice na zgornjem delu so čevlji idealni za vse vrste podlage, hkrati pa nudijo vrhunsko dihanje stopala.

260g

Rezervacija:

rezervacija testa na email

info@11-11.si

rezervacija

059 097 425