Zgrabi dodatni popust na vsa oblačila za tek, kolesarstvo in pohodništvo. Uporabi kodoOBLACILA10 Akcija velja samo ta vikend!

Jumbo Visma in Cervélo

Jumbo Visma in Cervélo

Profesionalni kolesarji se te dni mudijo na zadnjih dirkah sezone. Trenutno tako lahko uživamo v izjemnih predstavah naših kolesarjev na dirki po Španiji in dirki po Italiji.

 

Konec sezone pa po navadi ne predstavlja počitka vodstvu kolesarskih ekip, ki usklajujejo sponzorske pogodbe in pogodbe z opremljevalci opreme za prihodnje sezone.

Znane so tako že podrobnosti o menjavi koles v nekaterih ekipah, ki jih zaradi slovenskega pridiha spremljamo pod drobnogledom.
Jumbo Visma se poslavlja od kultnih koles Bianchi, s katerimi je začela svoj pohod med najboljše PRO TOUR ekipe, na njih pa bo po novem zmage iskala ekipa Michelton Scott (obeta se sprememba imena, po novem GreenEDGE Cycling), katere član je Luka Mezgec.

Ekipa Jumbo Visma, katere član je trenutno naš najboljši kolesar Primož Roglič bo v prihodnjih sezonah zmage osvajala s Kanadsko znako koles - Cervelo. Kot pravijo v vodstvu ekipe, gre za sodelovanje inovativne in tehnološko napredne znamke, kakršna je tudi mentaliteta ekipe Jumbe Visma. Od medsebojnega sodelovanja si tako oboji obetajo pomoč pri nadaljnjem razvoju. Tako bodo člani ekipe Tom Dumoulin, Wout Van Aert, Sepp Kuss, Primož Roglič in drugi na dirkah imeli možnost izbire različnih modelov koles, primernih za različne tipe dirk. Izbirali bodo lahko med kolesi kot so Cervelo R5 - za hribolazce, S5 - aerodinamično kolo za šprinterje in hribovite terene, P5 - za vožnjo na čas in Caledonio 5 - za spomladanske klasike.

Cervelo R5
Cervelo S5 
Cervelo P5 

Ekipe bomo na novih kolesih videli v januarju.