Zgrabi dodatni popust na vsa oblačila za tek, kolesarstvo in pohodništvo. Uporabi kodoOBLACILA10 Akcija velja samo ta vikend!

Gaerne - vrhunska zmogljivost

Gaerne - vrhunska zmogljivost

Kratka zgodovina blagovne znamke Gaerne

Vse skupaj se je začelo z Ernestom Gazzolom, ki je leta 1962 pričel z izdelavo visoko kakovostne športne obutve. Ob nadaljevanju planinskih čevljev pa se je z letom 1980 preusmeril v izdelavo kolesarskih čevljev. Z letom 1985 je tako nastal prvi čevelj za gorsko kolesarjenje, v letu 1988 pa je njihove cestne čevlje obul eden najuspešnejših cestnih kolesarjev v osemdesetih letih Sean Kelly. Strast do kolesarjenja jih je peljala še naprej, in kot pravi oče podjetja Gaerne: kdorkoli obuje Gaerne čevlje, naj bo ponosen. Saj Gaerne stoji za besedami „izjemna kakovost“. Kar pomeni, da njihove čevlje nosijo kolesarji, ki cenijo odličnost, brezkompromisno kakovost, inovativnost in tehnično dovršenost s konstantnim zagonom po izboljšavah.

Družinsko podjetje še vedno vztraja pri ročni izdelavi čevljev, saj le tako lahko zagotavljajo njihovo kakovost. Izbrani vrhunski materiali, kot je Lorica, ki je pravzaprav sintetika, daje občutek pravega usnja, le da je material še bolj trpežen in omogoča boljšo prilagoditev stopalu. Ne glede na to, ali je čevelj nižjega cenovnega ranga ali namenjen profesionalcem, uporabljajo isti kalup. Tako je maksimalna kakovost poskrbljena tudi za rekreativne kolesarje.

Izbiraš lahko med kolesarjenjem na dolge ali krajše ture. Pri daljših turah bosta zagotovo najboljša spremljevalca G.Stilo oz. njegova nadgradnja STL ali G.Chrono. Za odlično podporo tvojemu stopalu bo poskrbela TSS tehnologija, ki poskrbi, da je stopalo v čevlju vedno v pravi poziciji, s tem pa ne izgubljaš energije med pedaliranjem in skrbiš za optimalen prenos moči na pedala. Zapenjanje čevlja je omogočeno z inovativnim BOA sistemom, ki omogoča mikro nastavljanje, enostavno zapenjanje in reguliranje čevlja tudi med vožnjo. Lasersko perforiran čevelj s pomočjo skrbno izbranih tkanin poskrbi za odlično termo regulacijo in svežino v čevlju. Pri izbiri čevljev glede na svoje potrebe boš lahko izbiral tudi med podplati, v celoti izdelanimi iz karbona ali mešanici najlona ter karbona. Za ljubitelje XC-ja pa je poskrbljeno z Michelinovo gumo na podplatu, s katero bo oprijem varnejši na ekstremnih podlagah.

Razmišljaš o nakupu novih kolesarskih čevljev? In je med njimi toliko ponudbe, da ne veš točno za katere bi se odločil? Prisegaš na estetiko, vrhunsko kakovost in najboljšo tehnologijo? Potem ti lahko pomagamo! Kolesarske čevlje italijanskega proizvajalca Gaerne nosijo kolesarji, ki cenijo odličnost, brezkompromisno kakovost, inovativnost, tehnično dovršenost in zagon po izboljšavah.

  Ali ste vedeli?

- da prihaja Gaerne iz istega italijanskega mesta kot SIDI?

- da so njihovi čevlji še vedno izdelani ročno, ker strmijo k maksimalni kvaliteti in zadovoljstvu vsakega posameznega kolesarja?

- da je ene njihovih prvih cestnih čevljev nosil Sean Kelly – eden najuspešnejših cestnih kolesarjev v 80-ih letih?

- da pri izdelavi uporabljajo najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo maksimalno zračnost, stabilnost in oporo stopalu?

- da uporabljajo inovativne tehnologije, s katerimi je omogočeno da je stopalo vedno v pravi poziciji za maksimalen prenos moči na pedala?