Ostanimo zdravi

Ostanimo zdravi

Spoštovani kupci,

V skladu s priporočili vlade Republike Slovenije in našim družbenim doprinosom smo se na podlagi trenutnih razmer (Covid-19) odločili, da bo trgovina Šport 11 od 16.3.2020 do preklica zaprta. Na prvem mestu je zdravje nas vseh in naših najbližjih.

Spletna trgovina in dostava bo v času zaprtja trgovine delovala nemoteno. V spletni trgovini 11-11.si je na voljo večina naše ponudbe, v kolikor pa bi potrebovali pomoč pri nakupu oziroma dodatne informacije smo vam na voljo vsak dan  (pon-pet) 8-16 na telefonski številki: +386 59 09 74 25 in +386 31 309 765 ali na email naslovu: info@11-11.si.  

V času zaprtja trgovine je za vsa odposlana naročila brezplačna dostava.

Da pa bodo odločitve lažje smo za vas pripravili tudi:

On-line pomoč pri nakupu v živo

Za vas smo vzpostavili brezplačen video-klic preko aplikacije Viber, s katerim se lahko z našimi svetovalci sprehodite po naši trgovini. Seveda, pa smo za vas dosegljivi tudi na telefonski številki +386 59 09 74 25

Če pa ste bolj spretni s tipkovnico pa se vašega sporočila veselimo preko e-maila E-maila ali pa na Facebook Chat-u @enajstenajst.

Brezplačen prevoz kolesa na vaš dom

Za vas smo pripravili tudi brezplačen prevoz vašega novega kolesa na dom. Po dogovoru vam novo kolo pripeljemo na vse naslove na območju Kranja. S tem se izognete pošiljanju po pošti in seveda vračilu ob napačni velikosti. Naši zaposleni vam bodo kolo dostavili do vrat brez fizičnega stika ob upoštevanju vseh ukrepov pristojnih inštitucij. Informacije in rezervacije na telefonu:

 +386 59 09 74 25 

Nujni servis

V času zaprtja trgovine nudimo nujni servis koles vseh vrst (nujni servis koles, je namenjen vsem tistim, ki zaradi ukinitve javnega prevoza za svoje prevozno sredstvo na delo uporabljate kolo). Postopek prevzema in vračila poteka brez fizičnega stika pred našo poslovalnico. Po predhodnem dogovru vam kolo prevzamemo in oddamo na vašem naslovu (okolica Kranja). V kolikor se vam pojavi kakšno vprašanje v zvezi težav vašega kolesa, nas lahko pokličete in bomo na daljavo poiskali rešitev.

Informacije in rezervacije na telefonu: +386 59 09 74 25 

Upoštevajmo navodila strokovnjakov in ostanimo doma. Za vse ostalo bo še dovolj časa!

#ostanidoma

Hvala za razumevanje,

Ekipa Šport 11