fbpixel
Ujemi znižane cene v času ČRNEGA PETKA Vstopi tukaj.

Posezonski servis koles

Posezonski servis koles

Posezonski servis koles

Ujemi posezonski servis koles po nižji ceni in pripravi kolo na naslednjo nepozabno sezono.

Kako se pripraviti in kako zaključiti kolesarsko sezono in zakaj je potrebno redno servisiranje kolesa?

Zima in njene nizke temperature so vedno bližje in nekateri v tem letnem obdobju za nekaj časa pospravimo svoja kolesa. Tisti najbolj vztrajni pa vrtijo pedala tudi čez zimo na trenažerjih ali v toplih zimskih kolesarskih oblačilih ter tako poskrbijo, da so v popolni kolesarski formi čez celo leto. Ne glede na to, ali spadaš med „polletne ali celoletne kolesarje“, kjer te mrzlo vreme na odžene s kolesa, pa za vse velja isto: redno vzdrževanje in čiščenje kolesa ter reden kolesarski servis pri strokovnjaku pripomore k daljši življenjski dobi kolesa.

Pandemske razmere, v katerih smo se znašli, so nam dale čas za razmislek o zdravem načinu življenja, novih izkušnjah in mogoče o uresničevanju želja. Mnogi smo se zato odločili za nakup novega kolesa. Ne glede na to, ali kupujemo kolo nižjega ali višjega ranga, za vse velja, da bomo z rednim servisiranjem poskrbeli, da bo življenjska doba kolesa in njegovih komponent daljša.

Posezonski servis koles

 

"Nemoteno prestavljanje, varno zaviranje, dober oprijem. Vse to so dodane vrednosti zaradi katerih ti bo na kolesu udobneje in varnejše."


Zakaj servis po koncu kolesarske sezone?

- Zato, da se izogneš spomladanski gneči v servisnih delavnicah

- Tvoje kolo bo pripravljeno na naslednjo kolesarsko sezono in prve začetke kolesarjenja ob morju, ko je v notranjosti države še vedno zima

- Pregled stanja po ali pred kolesarsko sezono je ključnega pomena za varnost na cesti

Zakaj na servis k strokovnjakom?

Ko se odločiš in pripelješ svoje kolo do kolesarskega strokovnjaka, bo opravljen temeljit „sistematski“ pregled. Poleg pregleda ključnih delov, ki so pomembni za varno kolesarjenje, (zavore, plašči, krmilo, prestave), serviser pregleda tudi ostale stvari - od menjave počenega ali obrabljenega plašča do kompletne nastavitve kolesa, pripravljenega na nove podvige -. Mogoče se veliko voziš po makedamu in sploh ne veš kam vse se pesek lahko skrije ter tako povzroči dodatno škodo na kolesu?

„Naloga vsakega kolesarja je, da svojo opremo pregleduje, varuje in neguje.“

Nimamo pa vsi dovolj prostora in orodja, da bi svoja kolesa redno pregledovali. Tu pa vam lahko pomagamo mi! S svojim strokovnim znanjem in orodjem poskrbimo, da bo vaše kolo varno, prepreči se prekomerna obraba komponent in podaljša življenjsko dobo kolesa. Naši izkušeni serviserji poskrbijo, da bo vaše kolo brezhibno, vodljivo in varno. Poleg izjemnega znanja o kolesih, pa imajo serviserji več specifičnega orodja, ki je za natančen pregled in vzdrževanje nujno potreben.

V Šport 11 poleg rednih in generalnih servisov, različnih pregledov in servisov priznanih znamk Focus, Giant, Santa Cruz , Cervelo opravljamo tudi servise drugih blagovnih znamk.

Kje nas najdeš?

Poslovna cona 17A, 4208 Šenčur

Za prijavo in informacije za servis pokliči na +386 59 09 74 24