fbpixel

Predsezonski servis koles

Predsezonski servis koles

Predsezonski servis koles

Ujemi predsezonski servis vseh koles po nižji ceni in pripravi kolo na prihajajočo nepozabno sezono.

Kako se pripraviti in kako pripraviti kolo na prihajajočo kolesarsko sezono?

Zima in njene nizke temperature so v polnem razmahu in nekateri v tem letnem obdobju za nekaj časa pospravimo svoja kolesa. Tisti najbolj vztrajni pa vrtijo pedala tudi čez zimo na trenažerjih ali v toplih zimskih kolesarskih oblačilih ter tako poskrbijo, da so v popolni kolesarski formi čez celo leto. Ne glede na to, ali spadaš med „polletne ali celoletne kolesarje“, kjer te mrzlo vreme na odžene s kolesa, pa za vse velja isto: redno vzdrževanje in čiščenje kolesa ter reden kolesarski servis pri strokovnjaku pripomore k daljši življenjski dobi kolesa.

Pandemske razmere, v katerih smo se znašli, so nam dale čas za razmislek o zdravem načinu življenja, novih izkušnjah in mogoče o uresničevanju želja. Mnogi smo se zato odločili za nakup novega kolesa. Ne glede na to, ali kupujemo kolo nižjega ali višjega ranga, za vse velja, da bomo z rednim servisiranjem poskrbeli, da bo življenjska doba kolesa in njegovih komponent daljša.

Posezonski servis koles

 

"Nemoteno prestavljanje, varno zaviranje, dober oprijem. Vse to so dodane vrednosti zaradi katerih ti bo na kolesu udobneje in varnejše."


Zakaj servis pred začetkom kolesarske sezone?

- Zato, da se izogneš spomladanski gneči v servisnih delavnicah

- Tvoje kolo bo pripravljeno na prihajajočo kolesarsko sezono in prve začetke kolesarjenja ob morju, ko je v notranjosti države še vedno zima

- Pregled stanja po ali pred kolesarsko sezono je ključnega pomena za varnost na cesti

Zakaj na servis k strokovnjakom?

Ko se odločiš in pripelješ svoje kolo do kolesarskega strokovnjaka, bo opravljen temeljit „sistematski“ pregled. Poleg pregleda ključnih delov, ki so pomembni za varno kolesarjenje, (zavore, plašči, krmilo, prestave), serviser pregleda tudi ostale stvari - od menjave počenega ali obrabljenega plašča do kompletne nastavitve kolesa, pripravljenega na nove podvige -. Mogoče se veliko voziš po makedamu in sploh ne veš kam vse se pesek lahko skrije ter tako povzroči dodatno škodo na kolesu?

„Naloga vsakega kolesarja je, da svojo opremo pregleduje, varuje in neguje.“

Nimamo pa vsi dovolj prostora in orodja, da bi svoja kolesa redno pregledovali. Tu pa vam lahko pomagamo mi! S svojim strokovnim znanjem in orodjem poskrbimo, da bo vaše kolo varno, prepreči se prekomerna obraba komponent in podaljša življenjsko dobo kolesa. Naši izkušeni serviserji poskrbijo, da bo vaše kolo brezhibno, vodljivo in varno. Poleg izjemnega znanja o kolesih, pa imajo serviserji več specifičnega orodja, ki je za natančen pregled in vzdrževanje nujno potreben.

V Šport 11 poleg rednih in generalnih servisov, različnih pregledov in servisov priznanih znamk Focus, Giant, Santa Cruz , Cervelo, Orbea opravljamo tudi servise drugih blagovnih znamk.

Kje nas najdeš?

Šport 11, Šuceva ulica 21, 4000 Kranj

Za prijavo in informacije za servis pokliči na 042 019 780