fbpixel

Šport 11 gre na bajk! Enduro tura - 13.06.2021

Šport 11 gre na bajk! Enduro tura - 13.06.2021

Šport 11 & SmallFriday vodena Enduro tura 13.6.2021

Šport 11 in SmallFriday vodene ture se vračajo na sceno. Prva v seriji dogodkov bo vodena tura s profesionalnimi gorsko kolesarskimi vodniki skupnosti SmallFriday, ki vas bodo popeljali na Vodiško planino na Jelovici s katere vas čaka vrhunski spust v dolino po eni izmed najlepših lokalnih enoslednic daleč naokoli. Če bo energije in želje še dovolj, pa vam vodniki pokažejo še kak lokalni sladkorček. 

Kdaj? 
Nedelja, 13.6.2021 ob 9:00

Kje?
Grajski park, Radovljica

Kaj?
Šport 11 in SmallFriday vodena enduro tura

Kam?
V neskončne smrekove gozdove Jelovice na Vodiško planino, kjer nas bo lahko Heidi pogostila z odličnimi jedmi izpod njenih mojstrskih kuharskih rok. Po okrepčilu pa nas čaka, vsaj po našem mnenju, eden izmed najboljših spustov na zgornjem Gorenjskem. Zaključek ture bo v Radovljci, zasluženo, v enem izmed lokalnih gostinskih lokalov, kjer sami varijo odlično pivo.

- Težavnost ture: 4 od 5

- Dolžina ture: 3 - 4 ure

- Višinska razlika: 900 m

- Cilj: Partizanski dom na Vodiški planini na Jelovici

Kdo?
Vaša vodnika bosta Tomaž in Aljaž iz skupnosti SmallFriday, licencirana turnokolesarska vodnika in izkušena gorska kolesarja.

Kako se prijavim?
Na dogodek Enduro tura se prijavite na spodnji povezavi.

Udeležba na vodeni turi je za naše stranke, ki so v zadnjem letu kupili kolo brezplačna (pri nakupi/rezervaciji uporabi kodo 11bike). Za vse ostale je cena vodene ture 15,00€ (prosimo izberite način plačila po predračunu ali s kreditno kartico). 

Z nakupom "vstopnice" se strinjate s pogoji in udeležbo na lastno odgovornost.

 

Related Products