fbpixel

Šport 11 gre na bajk! Small Friday MTB delavnica 10.7.21

Šport 11 gre na bajk! Small Friday MTB delavnica 10.7.21

Šport 11 & SmallFriday MTB delavnica 10.7.2021

Šport 11 in SmallFriday vodene ture so v polnem zamahu! Druga v seriji dogodkov bo MTB delavnica s profesionalnimi gorsko kolesarskimi vodniki skupnosti SmallFriday, ki vas bodo spoznali z osnovami gorsko kolesarskih tehnik, pravilnimi položaji na kolesu, načini premagovanja ovir ter ostalimi prijemi, ki ti bodo omogočili kar najboljše obvladovanje svojega kolesa.
Delavnica, v obsegu 4 ur bo prilagojena različnim nivojem znanja in bo primerna za vse starostne skupine gorskih kolesarjev/kolesark.

Kaj se bo dogajalo?

Od spoznavanja osnovnih nastavitev kolesa se bomo preko učenja osnovnega položaja na kolesu, skušali naučiti pravilne tehnike zavijanja, varnega zaviranja ter premagovanja različnih ovir in neravnin na gorskem kolesu.

Po teoretičnem in praktičnem delu v dolini Završnice se bomo odpravili na skupno turo letos novo zgrajen namenski gorskokolesarski trail imenovan »Nivce«, kjer bomo pilili in s pridom izkoriščali novo pridobljeno znanje v celoto ter pri vse tem neizmerno uživali.
Torej - top delavnica, ki vam bo olajšala vaše prve korake v MTB svet ali pa izplila tisto malenkost, ki vas je že tako dolgo motila na vaših MTB turah.


Kje?:

Dolina Završnice, Parkirišče v dolini Završnice (ob jezeru) - Oglej si lokacijo: Klik


Kdaj?

Sobota, 10.7.2021 ob 9:00 uri

Kdo?:

Gaber in Gašper - Licencirana vodnika in učitelja gorskega kolesarstva skupnosti SmallFriday (smallfriday.com)

 

Kako se prijavim?


Na dogodek MTB Delavnica se prijavite na tej povezavi.

Udeležba na MTB delavnici je za naše stranke, ki so v zadnjem letu kupile kolo brezplačna. Za vse ostale je cena 15,00€. Po prijavi prejmete na navedeni elektronski naslov predračun s podatki za plačilo.

Z nakupom "vstopnice" se strinjate s pogoji in udeležbo na lastno odgovornost.