Šport 11- kolesarski dogodki 2020

Pozor vsi ljubitelji gorskega in e-kolesarstva ter vsi tisti, ki bi to še radi postali. V prihajajoči sezoni Šport 11 v sodelovanju z ekipo SmallFriday pripravlja niz dogodkov, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Šport 11 e-bike delavnica:

Kolesarjenje z električnimi kolesi je v zadnjih letih postalo izjemno priljubljeno. Opažamo pa, da predvsem gorskim e-kolesom številni niso kos, saj imajo svoje zakonitosti zaradi teže, pogona itd. Zato smo pripravili 2 delavnici, na katerih boste na vodeni turi natančneje spoznali delovanje električnega kolesa, kako varno in ekonomično uporabljati pogon na vzponih ter predvsem, kako se varno pripeljati po klancu navzdol. V Šport 11 bo možna tudi izposoja e-kolesa za delavnico.

Šport 11 MTB enduro tura:

Skupne ture bodo namenjene gorskim kolesarjem, ki obožujejo spuste po »singlcah«. Naši vodniki vas bodo popeljali na lepo turo, vmes podelili kakšen zanimiv nasvet za varnejši in tudi hitrejši spust.

Termini:

14.06.2020 Enduro tura E-prijavnica
21.6.2020 E-bike tura E-prijavnica

 

Enduro ture in e-bike delavnice bodo potekale na območju Gorenjske. V primeru slabega vremena se dogodek prestavi na kasnejši termin.

Udeležba na dogodkih Enduro tura in E-bike delavnica je 15,00€, obvezna je E-prijava, zaradi lažje organizacije in omejenega števila prostih mest za posamezni dogodek.