Skoči v poletje s tekaškimi čevlji Dynafit. Uporabi kodo:DYNAFIT30 in izkoristi 30% popusta.

V katerem športu se pa ti najdeš?

GIBANJE – spravljanje telesa v premikanje in dobro počutje. To zagotovo že veš. O pomembnosti gibanja čivkajo že ptički na drevesu. Predvidevamo pa, da ti ob nizkih zimskih temperaturah včasih zmanjka motivacije, da se s kolesom, smučmi ali peš poženeš na najvišji hrib.

Ne glede na šport, ki si ga izbral/a če dobro pomisliš, so kolesarjenje,turno smučanjealigorski tek čudovite zimske aktivnosti. Svež zrak, nobene gneče, predvsem pa unikaten občutek, da pripadaš skupini ljudi, ki svojega kolesa, tekaških copat ali smuči nikoli ne postavi v kot stanovanja. Tudi tvoja telesna pripravljenost za spomladanske in poletne ture ostane v samem vrhu. Da pa boš v polnosti užival/a med vrtenjem pedal po gladkih asfaltnih površinah, se povzpenjal/a na najvišje zamrznjene vrhove, ne da bi razmišljal/a na mrzel zrak, ki se sprehaja po tvojem telesu takrat je še kako lažje, da se oblečeš rekreaciji, vremenu in temperaturam primerno. Saj ne želiš, da ti, po domače povedano, »zanohta« že po prvih stotih metrih, kajne? Ko bi najraje zakričal/a od mraza in bolečine. In ja, prava športna oblačila in oprema ti omogočajo, da se ta neprijetna situacija, ki načenja tvojo že tako z mrazom načeto motivacijo, ne zgodi.

Misel na udobje in toploto v hladnih zimskih temperaturah bo podkrepila priznana švedska blagovna znamka Craft. Ne dvomimo, da jo poznaš še iz svojih otroških dni po aktivnem športnem perilu, ki je še danes med izbranimi produkti uspešnih atletov in rekreativnih športnikov. Vendar pa njihovi dosežki pri izdelavi športne opreme segajo še veliko dlje. Tekaškeinkolesarske jakne, tekaške inkolesarske hlače, tekaške majice, kolesarski dresi,nogavice, kape in rokavice. Kolekcija Craftovih oblačil ti omogoča čebulno oz. večplastno oblačenje. Njihova tekaška in kolesarska oblačila so izdelana iz funkcionalnih materialov, ki odvajajo vlago stran od telesa. Oblačila tako med intenzivnimi treningi ne bodo premočena in ti ne boš začel/a zmrzovati. Ker prvo in pravo pravilo še vedno večja: več tanjših plasti ustvarja več zraka med oblačili in s tem več toplote.

Ob prvi misli na svež zrak v jutranjih urah si pripravi prvi sloj. Craft Fuseknit aktivno perilo! Brezšivne majice in hlače, ki ne omejujejo gibanja, ne drgnejo kože, so udobna, elegantna in odlično dihajo ter odvajajo vlago. Sintetična vlakna učinkovito transportirajo vlago na zunanjo stran oblačil in se hitreje sušijo. Ta vrsta aktivnega perila je še kako pomembna za najbolj intenzivne vadbe. Uporabiš jih takrat, ko želiš dati vse od sebe.

Čez kakovostno Craft aktivno perilo obleči drugi sloj. Če kolesariš, izberi kolesarski dresinkolesarske hlače s flisom na notranji strani. Krtačen in mehek flis na notranji strani poskrbi za dodatno toploto, udobje in izolacijo. V kolikor si zagrizen tekač: gorski, cestni ali zgolj rekreativni… tanjše tehnične tekaške majice, ki jih oblečeš nad aktivnim perilom, nudijo izolacijo in toploto. Hkrati pa prenašajo vlago in odvečno toploto na naslednji sloj. Ko ti postane prevroče, pa lahko en sloj preprosto slečeš, zavežeš okoli pasu ali daš v lahek tekaški nahrbtnik.

Torej, za prvo in drugo plast je poskrbljeno. Kaj pa potem? Kaj je tisto, kar te odvrne od misli, da bi naredil nekaj zase? Veter in mraz zagotovo. Pri Craftu so razmislili tudi o tem. Torej potrebuješ dodatno ojačan tretji sloj oblačila, ki te bo varoval pred mrzlim vetrom in nizkimi temperaturami. Na prednji strani tekaških jaken in hlač najdeš tkanino, ki te bo zaščitila pred vetrom. Pri tem prepoznaš občutek udobja in zaupanja. Ko bodo ostali obupali in zavidali tvoji vnemi in motivaciji, da daš vse od sebe. Ko okolico telo boli od mraza, ti pa z zaupanjem v Craftova športna oblačila in z nasmeškom na obrazu slediš svojim ciljem. Zato kapo na glavo, rokavice na roke in tekaške čevlje na noge. Naj te zima ne prestraši. In ne glede v katerem športu se znajdeš: kolesarjenje, trail tek ali turno smučanje.

Craft oblačila ti bodo zagotavljala, da boš ostal/a suh/a in da ti bo toplo med katerokoli outdoor aktivnostjo. Vse izdelke blagovne znamke Craft najdeš tukaj!

In ne pozabi: GIBANJE = ZAKON!