Garmin Fenix 5 Plus Sapphire-black

Naša koda: 010-01988-01
Garmin
813,99 € Akcijska cena 574,50 €
Na zalogi - predvidena dostava: torek , 31.03.2020

Športna ura Garmin Fenix 5 Plus Sapphire.

Če ste navdušeni nad vsemi športi ki se nahajajo zunaj, v naravi in želite zabeležiti prav vsak svoj premik in imeti vpogled v vse kar se dogaja med vašo avanturo obenem pa vam je pomembno da lahko uro nosite cel dan, potem je Garmin Fenix 5 Plus Sapphire vaša prva izbira!

Za kar največjo natančnost merjenja aktivnosti bodo poskrbeli poleg GPS sistema še GLONASS in Galileo, kar pomeni da se skoraj ne morete znajti v izgubljeni situaciji.
Da boste vedno vedeli kje se nahajate je ura opremljena z barvnimi zemljevidi TOPO. Če občasno ne veste kam bi šli na vašo Outdoor avanturo, pa vam bo idejo dal Trendline™, ki vam bo pomagal najti vašo najljubšo pot.

Ura je izjemno robustna, okvir, gumbi in spodnja stran ure je iz nerjavečega jekla, kar pomeni da je ura odporna na zunanje vplive, pokrita pa je s Sapphire steklom, zaradi česar vas nikoli ne bo skrbelo če boste z uro slučajno udarili ob drevo, korenino,...
Steklo je odporno na odbijanje sončne svetlobe, zaradi česar je zaslon berljiv tudi ob močnem soncu.

Poslušajte glasbo preko povezovanja Bluetooth® kjerkoli, kadarkoli!

Če med aktivnostjo uživate ob poslušanju glasbe in imate brezžične slušalke, ki podpirajo povezavo Bluetooth®, potem pozabite na predvajalnik glasbe. Sedaj vašo najljubšo glasbo naložite kar na uro, preko vmesnika Garmin Ekspress, povežeta slušalke z uro, ki je po novem tudi predvajalnik, in pripravljeni ste na popoln užitek. Na uro boste lahko shranili do kar 500 skladb!

Merjenje srčnega utripa kar na zapestju.

Pozabite na prsni pas, sedaj boste lahko svoj utrip spremljali preko merilca na spodnji strani ure na zapestju. Prav tako boste lahko spremljali svoj utrip skozi celoten dan, spremljali svoje spanje, ter variacijo bitja srca, na podlagi česar vam bo ura ocenila kolik ste utrujeni/spočiti.
Ob vsem tem vam ura šteje še korake.

Možno plačevanje s sistemom Garmin Pay.

Če imate urejen račun pri ponudniku Mbills, vam je z uro omogočeno brezstično plačevanje. Tako boste lahko naokoli hodili brez denarnice, in pozabili na dodatne skrbi.

Lastnosti:

teža: 65g
dimenzije: 47 × 47 × 15,8 mm

Delovanje baterije:

Pametna ura: do 7 dni
GPS: do 11 ur
GPS in glasba: do 4,5 ure
Način UltraTrac™: do 25 ur