Tekaški čevlji do -40%! Uporabi kodo: CEVLJI10 in ujemi dodatnih 10% popusta tudi na že znižane čevlje.

Dynafit Low Tech







Žive barve in 'odštekani' kroj... to in še veliko več drugih značilnosti, ki so bile priljubljene v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Dynafit je tako s svojo novo kolekcijo Low Tech z izbrano barvito neon paleto in najnovejšimi tehnološkimi značilnostmi poskrbel, da boš letošnjo sezono na zasneženih pobočjih blestel v vsem svojem sijaju. Navdušen nad turnim smučanjem in vsekakor oblegan s pozornostjo. In le kdo ne želi biti opažen?

Smučarska kolekcija Low tech je na kratko utelešenje mode 80. let, s pridihom modernih izdelav, krojev in najnovejših tehnoloških znanj. Ob pogledu na žive in kontrastne barve nas domišljija takoj ponese v čas prihoda MTV-ja, disko glasbe, svobode, veselja in brezskrbnosti. In vse to ti ponuja tudi zimska športna aktivnost – turno smučanje. Zabavo in nasmeh na obrazu, ko se spustiš po svežem pršiču. Občutek svobode, ki ti jo vsekakor narava in svež zrak dostavita s 100% kakovostjo. In seveda trenutke brez skrbi, saj se ob pogledu na sonce, nebo brez oblačka in čudovite gore čas enostavno ustavi in lahko zadihaš v sedanjosti – tukaj in zdaj. Dovoli si sprehoditi po poti spominov v bujnih barvah nove turne kolekcije Dynafit Low Tech!

 

Zima mi smo pripravljeni!

Se tudi tebi zdi, da smo ravno na prelomni točki, ko se dnevi krajšajo, noči postajajo hladne, užitek na kolesu ni več isti… in tvoje misli ter pogledi uhajajo proti razgibanemu hribovju. In pomisliš na lansko sezono, ko si odfural prvi ovinek na zasneženi strimini. Mogoče si izkoristil lepo vreme za pohodništvo in za prvo popolno sliko: kup snega, nebo brez oblačka in žgoče sonce. Smo na istem! Čakamo prvi sneg!

Preberi članek