fbpixel

Rent a SKIŽelite pred nakupom turne smuči testirati, ali pa se brez lastne opreme podajate v svet turnega smučanja? Nudimo vam izposojo kompletne turno smučarske opreme priznanih blagovnih znamk, ki bo zadostila vsem potrebam začetnikov ali izkušenih smučarjev. V naši RENT A SKI floti boste našli turne smuči slovenskega proizvajalca Elan, turne smuči znamke Atomic in Dynafit. Širine smuči in njihove dolžine so izbrane tako, da bodo zadovoljile potrebe za najširši krog turnih smučarjev. Ob izposoji vam nudimo strokovno svetovanje za pravilno izbiro smuči in turnih pancarjev glede na vaše predznanje smučanja, izbiro turne destinacije in vremenskih pogojev/snežnih razmer. 

Turne smuči so namenjene vsem smučarjem, ki za osvojitev vrha raje izberete "pogon na noge" kot udobje smučiščnih naprav. Po večini so turne smuči optimizirane prav za te vzpone in imajo nižjo težo kot klasične alpske smuči in omogočajo lažje dostope do željenih vrhov, hkrati pa je novodobna tehnologija v smučanju poskrbela, da so turne smuči odlično vodljive tako na pomrznjeni podlagi, kot tudi v svežem pršiču. V naši RENT A SKI floti boste naši turne smuči različnih širin. Večja kot je širina pod čevljem več plovnosti bo smučka nudila v globokem snegu in dajala dodaten občutek stabilnosti. Za vse hitrejše in tiste, ki se s tem športom šele spoznavate pa boste verjetno raje posegli po ožjih smučeh, ki so lažje in boste do vrha prišli z manj porabljene energije. Poleg turnih smuči boste pri izposoji prejeli tudi turne kože, ki vam bodo omogočile vzpon, ter namenske turne vezi.

 


CENIK IZPOSOJE

čas najema turni komplet * turne smuči ** turni pancarji varnostni trojček ***
dnevni najem med tednom (torek – četrtek) 30,00€ 15,00€ 15,00€ 10,00€
vikend najem (petek – ponedeljek) 60,00€ 30,00€ 30,00€ 30,00€
tedenski najem (10 dni, petek – ponedeljek) 120,00€ 70,00€ 70,00€ 50,00€

* turni komplet vključuje: turne smuči+vezi+kože+pancarji
** turne smuči vključujejo še vezi in kože
*** varnostni trojček vključuje: plazovna žolna, sonda in lopata

Kako rezerviram?

Rezervacijo lahko oddate preko telefona ali e-maila. V sporočilo vpišite vaše podatke, katere smuči, pancarje in dodatno opremo želite rezervirati, vašo telefonsko številko in seveda željeni datum. V kolikor ste začetnik in ne veste teh podatkov, pa nam sporočite vašo višino in številko noge. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in vam potrdili oziroma preklicali rezervacijo (v kolikor je oprema takrat že zasedena).

Vedno pa lahko rezervacijo opravite preko telefona v času delovnih ur trgovine (PON-PET 9:00-19:00, SOB 8:00-12:30).

Kdaj in kje opremo prevzamem / vrnem?

Rezerivrana oprema bo pred izdaja še enkrat pregledana s strani naših serviserjev in pripravljena na vašo smučarsko avanturo. Opremo lahko prevzamete v naši trgovini Šport 11 v Šenčurju (Poslovna cona A17, 4208 Šenčur) v času delovnih ur. Enako velja za vračilo opreme.

* V primeru zamude pri vračilu opreme se obračuna dvojna cena izposoje za vsak zamujen dan

Kako plačam?

Plačilo najema opreme opravite pred prevzemom v naši trgovini s kreditno kartico, katera bo navedana tudi na najemni pogodbi.

* S seboj potrebujete veljaven osebni dokument

* V kolikor na opremi pride do poškodb, najemnik sam plača nastalo škodo in stroške popravila.

Pogoji najema: 

1. Stranka s podpisom jamči za resničnost podatkov. 2. Artikel za naslednji dan je možno prevzeti dan prej po 15:00 uri v kolikor je ta že na voljo za izposojo. 3. Če stranka zamudi z vračilom ji obračunamo dodatne dni najema. 4. ŽigaŠport d.o.o., PE Šport 11 lahko v primeru nevračila artikla po petih dneh vnovči založena sredstva in prijavi odtujitev artikla organom Policije. 5. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev ŽigaŠport d.o.o. V kolikor artikla ni mogoče popraviti, je stranka dolžna plačati maloprodajno ceno artikla. 6. Uporaba izposojenega artikla je na lastno odgovornost! 7. Pri izposoji stranka obvezno predloži osebni dokument. 8. Stranki vrnemo kavcijo, ko vrne nepoškodovan artikel. 9. Artikel je potrebno vrniti do 12:00 ure, v nasprotnem primeru se zamuda obračuna po ceniku! 10. Artikel je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim plačilom najema (plača število dni najema). 11. Izposojeni artikel je potrebno vrniti v poslovalnico, kjer je bil izposojen. Uporabnik/najemnik s podpisom najemnega obrazca izjavlja, da je opremo natančno pregledal in da na njej ni napak. Izjavlja, da izposojeno opremo zna pravilno uporabljati in prevzema vso odgovornost za škodo, ki bi morebiti nastala v zvezi z njeno uporabo. Vnaprej se odpovedujee vsem zahtevkom zoper podjtetja ŽigaŠport d.o.o. v zvezi z uporabo izposojene opreme. Jamči, da bo opremo uporabljal samo podpisnik/najemnik in v primeru, da bi kakršnakoli škoda v zvezi z izposojeno opremo nastala tretjim osebam prevzema vso odgovornost za nastalo škodo in bo po potrebi podjetje ŽigaŠport d.o.o. v celoti odškodoval.


Varstvo osebnih podatkov:
ŽigaŠport d.o.o., Milje 57, 4212 Visoko (Šport 11, kot upravljalec osebnih podatkov), bo ime, priimek, naslov, telefonsko številko, e-naslov ter tip in številko osebnega dokumenta stranke (v nadaljevanju podatki), ki jih ta navede v tem obrazcu in so potrebni za izvajanje najemne pogodbe, obdeloval le z namenom sklenjene najemne pogodbe.
V času obdelave podatkov ima stranka pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanjo, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež podjetja ŽigaŠport d.o.o., Milje 57, 4212 Visoko ali preko elektronske pošte info@11-11.si. Stranka ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.
Podatke, ki jih na podlagi pogodbenih obveznosti in zakonskih predpisov obdeluje za namen izvajanja najemne pogodbe, bo ŽigaŠport d.o.o. (Šport 11) hranil 6 let od zaključka najema oz. skladno z zakonsko določenimi roki hrambe.
Uporabnik osebnih podatkov je ŽigaŠport d.o.o. (PE Šport 11). Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v podjetju ŽigaŠport d.o.o. je možno kontaktirati na e-mail info@11-11.si.