fbpixel

Jakna Dynafit Speed Insulation-Lambo Green

Naša koda: 8-71242-5641-48/M-0
Dynafit

Lahka puhasta jakna Dynafit namenjana vsem aktivnostim v hladnejšem vremenu. Toplo polnilo Primaloft bo poskrbelo za dobro toplotno izolacijo in hitro sušenje. Veliki žepi pa bodo omogočili dovolj prostora za shranjevanje najpomembnejših osebnih predmetov. 

181,99 € Redna cena 259,99 €
Na zalogi - predvidena dostava: sreda , 08.07.2020
-30%

Jakna Dynafit Speed Insulation-Lambo Green

Popolnoma nova jakna v Dynafit družini. Vsestranska lahka jakna z izjemno termoizolacijo vam bo nudila dobro zadrževanje toplote s pomočjo kombinacije polnil PrimaLoft® in Clo insulation. 

Topla puhasta jakna ni samo odporna na veter in vodo, temveč vam nudi popolno udobje. Na ključna mesta, kjer se jakna veliko pregiba ali razteguje, je dodan zelo elastičen Dynastrech material, ki vam bodo omogočili nemoteno gibanje v vse strani.

Jakna Dynafit Speed ima kapuco z vdelanim mikor "vizirjem", da omogoča nemoten pogled. Za dodatno prostornost pa poskrbita 2 žepi na prednji strani, ki vam bosta zagotovila prostor za shranjevanje vsega potrebnega na vaši avanturi.

Polnjena je z polnilom PrimaLoft® Silver Active, ki je narejeno še posebej za kose oblačil, ki so v prvi vrsti namenjeni izvajanju aktivnosti, saj zelo dobro diha. Že na začetku vpija veliko manj vlage kot druga polnila, kar zagotavlja da je jakna dalj časa topla, kar je njena prvotna naloga. Po drugi strani pa v obratni smeri zelo dobro odvaja vlago, kar vas bo ohranjalo znotraj jakne dalj časa suhe ter vas bo kasneje začelo hladiti.
Polnilo je zelo stisljivo, zato boste lahko jakno lahko spravili v zelo majhen žep. To je velika prednost, saj je v vašem nahrbtniku omejen prostor, in vsak še tako majhen prostor šteje. Tako se vam ob shranitvi jakne ne bo potrebno odreči kateri drugi opremi.

Lastnosti:

  • Jakna je opremljena s svetlobnimi odbojniki, ki vas bodo v prostrani naravi ohranjali vidne.
  • Vodo odbojna plast na površini jakne.
  • Odporna za veter
  • Hibridna konstrukcija
  • PrimaLoft® Silver Active polnilo
  • Teža jakne: 336 g