Kolesarska čelada Limar Berg-em 2019

Naša koda: GCBERGCE5SM-0
Limar
51,96 € Redna cena 64,95 €
Na zalogi - predvidena dostava: torek , 22.10.2019
-20%

Kolesarska čelada Limar Berg-em 2019

Limar Berg-EM je MTB čelada za vse kolesarje, ki radi vozijo izven mestnih središč po bolj razgibanih terenih. Sistem prezračevanja, ki je sestavljen iz 19 zračnih odprtin, zagotavlja udobno kroženje zraka in hlajenje glave. S sistemom Limar Competition + pa boste čelado lahko optimalno nastavili.

Ergonomske blazinice: Vse čelade Limar so opremljene s posebno oblikovanimi mehkimi antibakterjiskimi blazinicami, ki dobro vpijajo znoj in ohranjajo glavo suho. Notranje blazinice so razvite tako, da sledijo ergonomiji glave in zagotavljajo optimalno udobje in prileganje. So odstranljive in pralne.

Vizir je na čelado pritrjen z enostavnim sistemom, kar omogoča, da ga lahko odstranite in po potrebi zopet namestite na čelado. Še ena prednost čelade Berg-em pa je v zaščitni mrežici na notranji strani čelade, ki vas ščiti pred žuželkami in nezaželjenimi vsiljivci.

Tehnologija školjke: neposredno oblikovanje materiala EPS (poliester visoke gostote) v lupino Makrolon/PC tvori neločljivo vez med obema materialoma, kar omogoča izjemno varno in stabilno konstrukcijo čelade. Kljub svoji trdnosti pa materiala ne dodajata odvečne teže.

Sistem prilagajanja Competition + združuje bistveno obliko in udobje zaradi ergonomskega, preprostega mehanizma na zadnjem delu čelade. Mehanizem je s pomočjo vrtljivega kolesca lahko nastavljiv tudi med samo vožnjo.

Lastnosti:

  • Tehnologija: Monoshell in-mould
  • Zračniki: 19
  • Prilagoditev (velikost): Competition +
  • Zaščitna mrežica proti insketom
  • Vložki/blazinice: Antibakterijske, pralne
  • Velikost: M (52-57), L (57-62)
  • Teža: M (300), L (325)
Več informacij
znamka Limar

Priporočeni artikli