Zgrabi dodatni popust na dodatno opremo za kolesarske pustolovščine. Uporabi kodoOPREMA10

Maraton Energy Set

Naša koda: M_E-S_Sport11
Šport 11
20,90 € Akcijska cena 14,99 €
Na zalogi - predvidena dostava: torek , 28.06.2022
-28%-28%

Maraton Energy Set

Pripravi se na sezono kolesarskih maratonov z energijskim paketom Šport 11 Maraton Energy Set

Set vključuje:

  • 2x Energy Bar High5: HIGH5 Energy Bar with Protein je energijska ploščica z dodatkom beljakovin, ki je namenjena uporabi med vadbo ali po njej. Vsebuje kombinacijo naravnih ogljikovih hidratov in rastlinskih beljakovin in pripomore k oskrbi z energijo med vadbo in hitrejšo regeneracijo po vadbi.
  • 2x Energijski gel High5 (Aqua): Energy Gel Aqua je po sestavi bolj športni napitek kot gel. Ni preveč gost niti presladek zato je priljubljen med tekači. Odpiranje embalaže in uporaba je enostavna, utrga se zgornji del pri zarezi in popije med tekom. Energy Gel Aqua vsebuje 23 g ogljikovih hidratov in je preverjen ter nagrajen s strani najboljših športnikov, ki sodelujejo na najtežjih športnih preizkušnjah na svetu.
  • 1x napitek Elektroliti High: Naša zmožnost, da ostanemo hidrirani je ključnega pomena za doseganje željenih športnih rezultatov. Pri treniranju, skozi potenje,  izgubljamo pomembne elektrolite, ki jih je potrebno nadomestiti, saj izguba 2% telesne teže pri vadbi pošteno zmanjša vaš iznos. Zero je vrhunski športni napitek z elektroliti, ki ne vsebuje sladkorja, umetnih barvil in konzervansov, ampak le nežno naravno aromo sadja, vitamin C, in pet elektrolitov, ki vključujejo Magnezij, Sol in Kalij.