Nakup in dostava

Naročila - koraki nakupa

1.) Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan.

Preden naročite blago, lahko vsebino naročila popravljate v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, kliknite »izvedi naročilo«. V primeru ko kupujete prvič, kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila.  Zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj (preglejte tudi nezaželeno pošto.

*Nekateri artikli nimajo "nakupovalne košarice". Te artikle naročate preko elektronske pošte info@11-11.si ali telefona +386 59 09 74 25 in jih prevzamete v naših poslovalnicah oziroma se dogovorimo za prevzem/pošiljanje.

2.) Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena

Ekipa spletne prodaje bo naročilo pregledala v največ 48 urah (delovni dnevi, pon-pet), preverila dobavljivost ( v kolikor artikla ni na zalgogi) in naročilo potrdia ali z razlogom zavrnila. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. 

3.) Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

4.) Način plačila:

Plačilo in hitra dostava

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
  • z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu
  • s kreditno kartico(Eurocard/Mastercard, Visa ali debetne kartice)


  • V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu (Pošta Slovenije)
  • V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali prejetju sredstev na račun prodajalca.
  • V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.

V naši poslovalnici v Šenčurju (Poslovna cona A17,4208 Šenčur, Slovenija) vam omogočamo tudi nakup na obroke:

  • nakup na 12 obrokov z NLB plačilnimi karticami pri katerem najnižji obrok znaša 50€
  • nakup na 12 obrokov z DINERS plačilno kartico pri katerem najnižji obrok znaša 10€

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v dveh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge.


Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prvo iz dobave oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, dobaviti tudi preostala naročila.

V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila.  Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, bo dostavljalec (Pošta Slovenije) vaš paket predal vaši lokalni pošti in vam na naslovu pustil prevzemni list. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalni.

Dostava je za vsa naročila nad 100 EUR brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 100 EUR pa znašajo  3,50 EUR in so enotni za celotno Slovenijo.

Hitra dostava-že naslednji delovni dan