fbpixel

Proteinska ploščica Zipvit ZV9-65g- različni okusi

Naša koda: 06539-0
Zipvit
Ni na zalogi - predvidena dostava: četrtek , 25.06.2020
-100%

Proteinska ploščica Zipvit ZV9-65g- različni okusi

Proteinska ploščica ZV9 prinaša 20 g visoko kakovostnih beljakovin in je oblikovana z uporabo najnovejših znanstvenih dosežkov za pospešitev okrevanja in regeneracije mišic. Uporaba najnovejših dosežkov v znanosti o beljakovinah iz sirotke za proizvodnjo mehke vlažne teksture brez kakovosti prehrane z uporabo kolagena ali drugih beljakovin z nizko vrednostjo. ZV9 vključuje tudi sinergistično mešanico vitaminov, ki pomaga pri pridobivanju energije iz ogljikovih hidratov in maščob ter ščiti pred škodljivimi prostimi radikali.

Kaj je ZV9?

ZV9 proteinska ploščica je posebej oblikovana z uporabo visoko kakovostne sirotke in mlečnih beljakovin. Idealena je za uporabo po treningu ali dirkanju kot zdrav prigrizek, ki pomaga tudi pri regeneraciji.

Zakaj uporaba ZV9?

Proteinska energijska ploščica ZV9 uporablja najnovejše dosežke v znanosti o beljakovinah iz sirotke, da proizvede mehko, vlažno teksturo, ki ne vsebuje kolagena ali drugih beljakovin z nizko vrednostjo. Vključuje tudi sinergistično mešanico vitaminov ZIPVIT SPORT, ki pomaga pri pridobivanju energije iz ogljikovih hidratov in maščob ter ščiti pred škodljivimi prostimi radikali. 

Kako deluje?

Zipvitova ZV9 proteinska ploščica se tako enostavno prebavi, da jo lahko med vadbo dejansko pospešimo. Uporablja se lahko tudi po vadbi, da pomaga napolniti in obnoviti mišice. Kakovostne beljakovine in ogljikovi hidrati v ploščici ZV9 izboljšujejo popravilo regeneracijo.