Puhasta jakna Dynafit Radical Down-Nimbus

Naša koda: 8-70914-521-48/M-0
Dynafit
246,49 € Redna cena 289,99 €
Na zalogi - predvidena dostava: petek , 22.11.2019
-15%

Puhasta jakna Dynafit Radical Down-Nimbus

Puhovka je idealna za vse, ki se ob svojih turno smučarskih ali pohodniških podvigih ne želijo odreči niti svobodi gibanja, niti pomanjkanju toplote, saj puhovka združuje oba privilegija. Je idealen kos obleke za mrzle zimske ture.
Ta topla puhasta jakna ni samo odporna na veter in vodo, temveč vam nudi popolno udobje. Na ključna mesta, kjer se jakna veliko pregiba ali razteguje, je dodan zelo elastičen Dynastrech material, ki vam bodo omogočili nemoteno gibanje v vse strani.

Jakna ima debelo kapuco, ki je prav tako napolnjena z Downtek® materialom, s katero boste v primeru mraza, ali prečkanju vetru izpostavljenega pobočja oziroma grebena, lahko zaščitili tudi glavo, ter tako ohranili telesno toploto.

Jakna ima zadostno število žepov, ki vam bodo zagotovili prostor za shranjevanje vsega potrebnega na vaši avanturi.

Polnjena je z Gosjim perjem, ki je primerno še posebej za kose oblačil, ki so v prvi vrsti namenjeni izvajanju aktivnosti, saj zelo dobro diha in zadržuje toploto. Že na začetku vpija veliko manj vlage kot druga polnila, kar zagotavlja da je jakna dalj časa topla, kar je njena prvotna naloga. Po drugi strani pa v obratni smeri zelo dobro odvaja vlago, kar vas bo ohranjalo znotraj jakne dalj časa suhe ter vas bo kasneje začelo hladiti.

Lastnosti:

  • Jakna je opremljena z odbojniki, ki vas bodo v prostrani naravi ohranjali vidne.
  • Vodo odbojna plast na površini jakne.
  • Odporna za veter
  • Hibridna konstrukcija
  • Polnilo iz Gosjega perja
  • Teža jakne: 422 gramov
Več informacij
znamka Dynafit

Priporočeni artikli