Puhovka Dynafit Radical 2 Primaloft

Naša koda:  8-70920-0531-46/S-0
Dynafit
168,00 € Redna cena 240,00 €
Na zalogi - predvidena dostava: četrtek , 27.06.2019
-30%

Puhasta jakna Dynafit Radical PrimaLoft®

Puhovka je idealna za vse, ki se ob svojih turno smučarskih ali pohodniških podvigih ne želijo odreči niti svobodi gibanja, niti pomanjkanju toplote, saj puhovka združuje oba privilegija. Je idealen kos obleke za mrzle ture.
Ta topla puhasta jakna ni več če odporna na veter in vodo, temveč vam nudi popolno udobje. Na ključna mesta, kjer se jakna veliko pregiba ali razteguje, je dodan zelo elastičen Dynastrech material, ki vam bodo omogočili nemoteno gibanje v vse strani.

Jakna ima debelo kapuco, ki je prav tako napolnjena z PrimaLoft® materialom, s katero boste v primeru mraza, ali prečkanju vetru izpostavljenega pobočja oziroma grebena, lahko zaščitili tudi glavo, ter tako ohranili telesno toploto.

Jakna ima zadostno število žepov, ki vam bodo zagotovili prostor za shranjevanje vsega potrebnega na vaši avanturi.

Polnjena je z polnilom PrimaLoft® Silver Active, ki je narejeno še posebej za kose oblačil, ki so v prvi vrsti namenjeni izvajanju aktivnosti, saj zelo dobro diha. Že na začetku vpija veliko manj vlage kot druga polnila, kar zagotavlja da je jakna dalj časa topla, kar je njena prvotna naloga. Po drugi strani pa v obratni smeri zelo dobro odvaja vlago, kar vas bo ohranjalo znotraj jakne dalj časa suhe ter vas bo kasneje začelo hladiti.
Polnilo je zelo stisljivo, zato boste lahko jakno lahko spravili v zelo majhen žep. To je velika prednost, saj je v vašem nahrbtniku omejen prostor, in vsak še tako majhen prostor šteje. Tako se vam ob shranitvi jakne ne bo potrebno odreči kateri drugi opremi.

Prav tako ima zelo dobro razmerje med težo jakne in toploto ki jo zagotavlja.

Lastnosti:

  • Jakna je opremljena z odbojniki, ki vas bodo v prostrani naravi ohranjali vidne.
  • Vodo odbojna plast na površini jakne.
  • Odporna za veter
  • Hibridna konstrukcija
  • PrimaLoft® Silver Active polnilo
  • Teža jakne: 410 gramov
Več informacij
znamka Dynafit

Priporočeni artikli