Tekaški čevlji do -40%! Uporabi kodo: CEVLJI10 in ujemi dodatnih 10% popusta tudi na že znižane čevlje.

Izposoja opreme


Bi želeli pred nakupom športne opreme testirati opremo ali pa si le želite le aktiven vikend oziroma sproščen dan v naravi. V tem zavihku si lahko izposodite različno športno opremo vse od turnih smuči do različnih tipov koles. Včasih pa je najboljši način pred nakupom, da opremo preizkusite tudi v praksi. Naši svetovalci vam bodo zagotovo podali vse tehnične aspekte določene opreme, tisto piko na i pa bo dodala vaša osebna izkušja pred samim nakupom.

 

Izposoja smuči in smučarske opremeVstopi
Izposoja koles in kolesarske opreme

PREVERI NAŠO PONUDBO: IZPOSOJA OPREME IN DOŽIVI NARAVO DRUGAČE

Bi želeli pred nakupom športne opreme testirati opremo ali pa si le želite le aktiven vikend oziroma sproščen dan v naravi. V tem zavihku si lahko izposodite različno športno opremo vse od turnih smuči do različnih koles. Včasih pa je najboljši način pred nakupom, da opremo preizkusite tudi v praksi. Naši svetovalci vam bodo zagotovo podali vse tehnične aspekte določene opreme, tisto piko na i pa bo dodala vaša osebna izkušja pred samim nakupom.

ŠPORTNA OPREMA ZA VSAK OKUS


V Šport 11 si lahko izposodiš različno športno opremo vse od koles, smuči, lavinske opreme in dodatkov. V poletni sezoni ponujamo izposojo električnih koles, polnovzmetnih MTB koles, gravel koles blagovne znamke Focus, ki slovi po svoji kakovostni sestavi in odlično opremljenostjo. Medtem pa v zimskem delu leta ponujamo možnost najema turno smučarske opreme za različna znanja in zahtevnosti turnega smučanja. Poleg smuči in turnih kož imamo v rentu tudi smučarske čevlje, palice in lavinsko opremo. Skratka za vsakega se najde nekaj.