Servis

Dobrodošli v Šport11 - vašem najljubšem mestu za servisiranje koles in smuči!

V Šport11 smo predani zagotavljanju vrhunskega servisiranja in vzdrževanja vaših koles in turnih smuči. Naša ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami bo poskrbela, da bodo vaša kolesa in smuči vedno pripravljeni na nepozabne užitke na vaših trailih in zasneženih pobočjih.

Naša ponudba vključuje:

  • Servisiranje koles vseh vrst, vključno s popravili, vzdrževanjem prestav, zavornih sistemov in menjavo plaščev.
  • Smučarski servis, ki vključuje brušenje robnikov, nastavitve vezi, ter priprava turnih kož in obnova lepila na turnih kožah.
  • Svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati pravo opremo.
  • Sodelovanje z vodilnimi blagovnimi znamkami na področju kolesarjenja in turnega smučanja.

Naj vaša kolesa in turne smuči doživijo najboljše storitve v Šport11. Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte. Veselimo se vašega obiska!

Za vse rezervacije in informacije pokličite na 042 019 780.

Specialisti za vaše kolo

V Športu 11 v Kranju se ponašamo s ponudbo vrhunskega servisiranja za vse vaše kolesarske potrebe. Specializirani za vse tipe navadnih in električnih kolesa, se lahko pohvalimo z obsežnimi izkušnjami z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Bosch, Yamaha in Shimano.

Ne glede na to, ali potrebujete redno vzdrževanje, popravila ali nadgradnje, so naši izkušeni tehnični strokovnjaki tu, da poskrbijo, da bo vaše kolo delovalo optimalno. Od diagnosticiranja težav do natančnega uglaševanja delovanja, smo tu za vas.

V Športu 11 razumemo, da je vsak kolesar edinstven. Zato prilagajamo naše storitve, da ustrezajo vašim specifičnim zahtevam, zagotavljajoč, da bo vaše kolo deležno potrebne pozornosti.

Doživite razliko s strokovnim servisiranjem koles pri Športu 11 v Kranju. Zaupajte nam, da bomo vaše električno kolo ohranjali v vrhunski formi, tako da se lahko brezskrbno prepustite vožnji.