Šport 11-Live trgovina

 

 

Se sprašujete katera velikost kolesa bi ti bila pisana na kožo? Potrebujete nasvet pri izbiri trail obutve za sprostitev na najljubših stezicah? OK- ni problema.

Za vas smo vzpostavili brezplačen video-klic preko aplikacije Viber, s katerim se lahko z našimi svetovalci sprehodite po naši trgovini. Seveda, pa smo za vas dosegljivi tudi na telefonski številki +386 59 09 74 25

Če pa ste bolj spretni s tipkovnico pa se vašega sporočila veselimo preko e-maila E-maila ali pa na Facebook Chat-u @enajstenajst.

Vse izdelke tudi kolesa vam lahko pošljemo brezplačno po pošti.

  

On-line pomoč pri nakupu. Za pomoč v živo preko telefona ali video klica (Viber) smo dosegljivi vsak delovnik (PON-PET) me 8:00 in 16:00.

Brezplačno nakupovanje preko video klica z Viber-omPokliči
Pošlji nam sporočilo na Facebook-u Pošlji
Za pomoč smo dosegljivi tudi na telefonuPokliči
Pošlji nam E-mail!Pošlji

Brezplačna On-line pomoč in dostava. #ostanidoma

Navodila za uporabo video klica prek aplikacije Viber

Na svoj pametni telefon ali računalnik si prenesite aplikacijo Viber (Android uporabniki jo najdete v Google Play trgovini, uporabniki IOS pa v App Store). S pritiskom na "gumb" klic preko Viber-a se avtomatsko odpre aplikacija in vam ponudi naslednje možnosti:

  • Free Call (brezplačni avdio klic)
  • Free Video Call (brezplačni video klic)
  • Free Message (brezplačni klepet z našim svetovalcem)

Za pomoč preko telefona in aplikacije Viber smo dosegljivi od PON-PET 8:00-16:00

Brezplačen prevoz kolesa na vaš dom

Za vas smo pripravili tudi brezplačen prevoz vašega novega kolesa na dom. Po dogovoru vam novo kolo pripeljemo na vse naslove na območju Kranja. S tem se izognete pošiljanju po pošti in seveda vračilu ob napačni velikosti. Naši zaposleni vam bodo kolo dostavili do vrat brez fizičnega stika ob upoštevanju vseh ukrepov pristojnih inštitucij. Informacije in rezervacije na telefonu: +386 59 09 74 25 

Nujni servis

V času zaprtja trgovine nudimo nujni servis koles vseh vrst (nujni servis koles, je namenjen vsem tistim, ki zaradi ukinitve javnega prevoza za svoje prevozno sredstvo na delo uporabljate kolo). Postopek prevzema in vračila poteka brez fizičnega stika pred našo poslovalnico. Po predhodnem dogovru vam kolo prevzamemo in oddamo na vašem naslovu (okolica Kranja). V kolikor se vam pojavi kakšno vprašanje v zvezi težav vašega kolesa, nas lahko pokličete in bomo na daljavo poiskali rešitev.

Informacije in rezervacije na telefonu: +386 59 09 74 25 

 

Pogosta vprašanja- FAQ

Spodaj so navedena najpogosteje zastavljena vprašanja in odgovori na njih.

1. Ali kolo lahko naročim prek spleta?

Seveda, vaše izbrano kolo bo pred izdajo skrbno pregledano in na njem bo opravljen »uvodni« servis (nastavitev menjalnika, preverjanje zavor in ostalih komponent). Kolo bo zapakirano v večji kartonsti škatli in ustrezno zaščiteno. Zaradi prostorske stiske boste morali poravnati krmilo in odstraniti pedala (v kolikor so priložena h kolesu). Ko kolo prejmete na domov, z imbus ključem poravnate krmilo in privijete pedala (ključ 15). Poljubno nastavite višino sedeža in že lahko uživate v vožnji. 

2. Katero velikost kolesa naj izberem?

Kolesa se delijo v več "segmentov" (cestna, gorska, mestna, otroška in pa seveda še električna kolesa). Velikosti so pri večini naših znamk označene s številkami XS, S, M, L, XL in XXL, razen pri Cervelo-u so te oznake malenkost drugačne. Vsak proizvajalec predvideva določeno številko velikosti glede na telesno višino za svoje modele. Najlažje pa bomo pravilno velikost ugotovili skupaj, zato vabljeni, da nas kontaktirate TUKAJ. 

3. Naročeni čevlji so mi premajhni/preveliki, kaj lahko storim?

V kolikor ste prejeli napačno velikost, paket v orignalni embalaži z računom pošljite na naš naslov Šport 11, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur. V kolikor je na zalogi večja/ manjša številka artikla vam uredimo zamenjavo, v nasprotnem primeru pa izstavimo dobropis. Artikel lahko zamenjate tudi v naši poslovalnici.