Izdelki znamke Craft -50% Pohiti in izberi nov kos oblačil za tek, kolesarstvo ali pohodništvo. PREVERI

Športna očala Mint Fast Forward Vision+

Naša koda: FF00-0
Mint
Vrhunska športna očala za kolesarjenje, tek in ostale športne aktivnosti. Športna očala so bila zasnovana za ekstremne športne izzive, ki ustrezajo zadnjim smernicam športnega izgleda.
92,36 € Redna cena 109,95 €
Na zalogi - predvidena dostava: sreda , 04.10.2023
-16%

Športna očala Mint Fast Forward Vision+

Vrhunska športna očala za kolesarjenje, tek in ostale športne aktivnosti. Športna očala so bila zasnovana za ekstremne športne izzive, ki ustrezajo zadnjim smernicam športnega izgleda. S peresno lahkim in robustnim okvirjem, visoko ločljivimi stekli ter odlično ventilacijo MINT postavlja lestvico izredno visoko.

Očala Fast Forward so idealna za vse vrste športnih aktivnosti. Ponujajo idealno zaščito vaših oči pred UV žarki, vetrom in prahom ter so izredno udobna, zahvaljujoč nastavljivemu nosniku ter ročajem očal. Fast Forward očala se ponašajo z inovativnim okvirjem, ki se ga lahko poljubno odstrani.

Visokokakovostna stekla Vision+ so ustvarjena da izostrijo sliko, izboljšajo vidljivost in razkrivajo detajle, ki jih prosto oko ne zazna. Posebna tehnologija odkriva barvne nianse, ki jih prosto oko ne vidi. Okolica na kolesu ali pri teku bo tako še izrazitejša in lepša. Očala nudijo odlično pokritost oči brez zastiranja pogleda. Vision + stekla imajo doživljenjski visokokakovostni premaz proti rosenju ter vodoodbojni premaz, ki preprečuje nabiranje kapljic in umazanije na površini leč. Vision+ stekla zagotavljajo odlično vidljivost, kontrast ter omogočajo varno in udobno športno aktivnost.

Lastnosti:

  • STEKLO: Vision+ modro zrcalno
  • PREPUSTNOST SVETLOBE: 12,9%-16,8%*
  • SVETLOBA: Sončno, oblačno 
  • KONTRAST: Močno obarvana
  • OSNOVNA BARVA STEKLA: Bronasta
  • KATEGORIJA: 3

* Prepustnost svetlobe je odvisna glede na barvo leče

IZRAČUN MESEČNEGA OBROKA

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay!

Inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije. Možnost nakupa v trgovini in na spletu - odobreno v trenutku!

Spletni nakup do 84 obrokov.

Predlagani izračun za ceno 92,36 €
Izberite obdobje odplačevanja v mesecih
6 3
Mesečni obrok 16,33 € 32,33 €

Splošne pogoje poslovnja preko Leanpay si lahko preberete tukaj.