Miklavžev dodatni popust! Uporabi kodo MIKLAVZ11*(Koda ne velja na kolesa, Garmin, Tacx, Shimano in turne sete.)

Trenažer TACX Flux 2 Smart Bundle

Naša koda: 020-00326-02
TACX
Posebna ponudba- V kompletu trenažer Tacx Flux 2 Smart, merilec srčnega utripa Garmin HRM Dual, Podloga za trenažer in 6 mesečna naročnina na Tacx Premium
1.009,00 € Akcijska cena 716,00 €
Na zalogi - predvidena dostava: torek , 06.12.2022
-29%-29%

Trenažer TACX Flux 2 Smart Bundle

Inovativen in realističen kolesarski trenažer z direktnim pogonom, Flux 2 Smart, ponuja še bolj realistično simulacijo cestnega kolesarstva od svojega predhodnika. Na pridobljenem znanju z oblikovanjem izpopolnjenega modela NEO so izdelovalci izbrali 7,6 kg vztrajnik, ki s pomočjo 8 pritrjenih elektromagnetov in 8 klasičnih feritnih magnetov ustvari kar 32 kg maksimalne sile vztrajnika ter tako zaradi neoviranega prenosa energije zagotavlja povsem realistično izkušnjo vožnje po cesti. Posledica težjega vztrajnika je širši simulacijski razpon, boljši občutek vožnje in natančnejše merjenje moči.

Novost trenažerja je njegova sposobnost ustvariti 2000 vatov maksimalnega upora v intervalu 10 sekund pri hitrosti 40km/h ter simulirati 16% naklon vzpona. Vadbo boš tako brez težav prilagodil svojim potrebam, zahtevam in željam. Med pedaliranjem te bo navdušil tudi zelo natančen sistem zaznavanja ustvarjene sile, ki beleži podatke vadbe z do 97,5% natančnostjo. Hkrati pa ublaži vibracije in ne proizvaja glasnega zvoka.

Prednosti trenažerja se skrivajo tudi v možnostih povezovanja s pametnim telefonom ali (tabličnim) računalnikom preko ANT+ ali Bluetooth povezave in oblikovanje povezave s TAX programsko opremo in ostalimi kompatibilnimi aplikacijami. Preko Tax opreme je mogoče na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku treninge prilagajati glede na želen srčni utrip, naklon ali moč. Vse ostale dodatne funkcionalnosti in meritve pa lahko dobiš preko povezave s programsko opremo Zwift, Trainer Road, Kinomap ali Bkool. Trenažer ponuja tudi opcijo vadbe brez  programske opreme, vendar takrat simulira vožnjo po ravnem cestišču.

*Verižnik ni vključen v ceno

Tehnične lastnosti:

Tip: Interaktiven pametni pogon z električno zavoro
Magneti: 8x permantntih magnetov ferrite & 8x elktro magnetov
Električni priklop: 110-240 Voltov
ZAVORE: Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (160/160)
Prikazovalnik povezljivosti (ANT/BT): 2 LED
Kompatibilno z: Shimano & SRAM: 8 - 11 speed. Campagnolo, SRAM XD and XD-R * ni vključeno Not suitable for Specialized SCS system
Kompatibilne osi: Širina zadaj: Cestna-Race 130 mm, MTB 135 mm, 142 mm & 148 mm. Adapter za 135 x 10 mm dodatno*
Max moč (40 km/h): 2000 Watt
Max naklon: 16%
Max Navor: 41 Nm
Teža: 23,6

Senzor srčnega utripa Garmin HRM-Dual

Vrhunski merilnik srčnega utripa Garmin HRM-Dual na pasu oddaja podatke o srčnem utripu v realnem času prek tehnologije ANT+® in energijsko učinkovite tehnologije BLUETOOTH®, zato lahko vadite na različne načine v zaprtih prostorih, na prostem in celo v spletu. Merilnik omogoča dosledno prejemanje natančnih podatkov o srčnem utripu v napravo Garmin, v spletne vadbene programe, kot je Zwift, ali celo v združljivo opremo, ki jo uporabljate pri svoji priljubljeni dvoranski vadbi. Ne glede na to, kakšna vadba vam je všeč, lahko z njim prejemate natančne podatke o srčnem utripu v realnem času, na podlagi katerih lahko izboljšate svoje dosežke.

Merilnik HRM-Dual ima mehak pas, ki je udoben in nastavljiv. Modul za merjenje srčnega utripa lahko preprosto odstranite in pas operete. Poleg tega nikakor ne boste ostali brez energije. Baterija namreč zagotavlja napajanje do treh let in pol.

Lastnosti: 

 • Modul: 62 × 34 × 11 mm
 • Dolžina pasu: od 63,5 do 132 cm
 • Teža: 54,4 g
 • Vodotesnost: 1 ATM*
 • Baterija: CR2032, ki jo lahko zamenja uporabnik (3 V)
 • Čas napajanja z baterijo: približno 3,5 leta (na podlagi povprečne uporabe 1 uro na dan)
 • Temperatura delovanja: od –5 do 50 °C
 • Radijska frekvenca/protokol: protokol brezžične komunikacije ANT 2,4 GHz; Brezžična tehnologija BLUETOOTH® 5.0
 • Doseg: 3 m
 • Združljivost sistema: ANT+, BLUETOOTH

V kompletu:

 • Trenažer Tacx Flux 2
 • senzor srčnega utripa Garmin HRM-Dual
 • podlogo Tacx v črni barvi
 • Hitro vpenjalo za cestna in gorska kolesa (5 mm)
 • Hitro vpenjalo neposrednega pogona s kompletom vmesnikov (142 × 12 mm in 148 × 12 mm)
 • 6 mesecev uporabe programske opreme Tacx Premium (priloženo v škatli trenažerja)