Trenažer Tacx NEO 2T Smart

Naša koda: TA.T2875.61
TACX
1.298,99 € Akcijska cena 1.199,00 €
Ni na zalogi - predvidena dostava: sreda , 29.04.2020

Trenažer Tacx NEO 2 Smart

Iz pod rok Tacx-ovih inžinirjev je prišla inovativna novost-Tacx Neo 2 Smart. Poleg vseh pametnih funkcij sta dodani simulacija cestnega kolesarstva ter naklona. Prenovljen neposredni pogon pa vključuje tudi analizo in meritve pedalne moči, za optimalno nastavitev položaja nog. S pomočjo sistema FAST je izboljšana natančnost merjenja kadence. Ena izmed novosti pa je povačana spominska kapaciteta in tišji, bolj odziven integriran čip. Poleg vsega zgoraj naštetega so dodane tudi dodatne osi z merami: 142x12mm in 148x12mm. 

S kompenzacijo teže, dinamike, hitrosti in kota nagiba zagotavlja najbolj realističen približek cestnemu kolesarstvu. Neo 2 smart z merjenjem leve in desne noge omogoča natančno merjenje in analizo pedalske tehnike in s tem lahko še izboljšaš svojo moč pri pogonu kolesa. Namenjen je zelo predanim kolesarjem, saj s svojo natančnostjo in zanesljivostjo meri podatke, ki so točni in zanesljivi. Neo 2 Smart trenažer ne potrebuje kalibracijskega postopka , saj meri moč v 1% natančno. 

Povezljivost:

Odlična lastnost trenažerja se skriva tudi v možnosti povezave trenažerja s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali Windows računalnikom preko ANT+ ali Bluetooth povezave in oblikovanje povezave s Tacx programsko opremo in ostalimi kompatibilnimi aplikacijami. Preko Tacx programske opreme lahko treningu prilagodiš spreminjanje želenega srčnega utripa, naklona ali moči. Uporaba Tacx programske opreme na tabličnem računalniku in na računalniku omogoča tudi to, da izberete in odpeljete znane cestne segmente ter tekmujete s preostalimi kolesarji preko spletne povezave.

Dodatne funkcionalnosti in meritve lahko enostavno dosežete s povezavo trenažerja z drugo programsko opremo kot je Zwift,Trainer Road, Kinomap ali Bkool. Ko je NEO 2 Smart povezan s programsko opremo, se obnaša kot inteligenten trenažer. 

Tehnične Lastnosti:

Tip Interaktivni pametni trenažer z zavoro motorja.
Magneti 32x Neodymium 
Prenos /
Električni priklop 110-240 Voltov
Prikazovalnik  večbarvni LED projekcija na tla
Kompatibilno z: Shimano & SRAM: 8 - 11 speed. Campagnolo, SRAM XD and XD-R* ni vlključeno

Lastnosti:

Max. moč (40 km/h) 2200 Watt
Max. naklon 25%
Simulacija spusta Da
Max. navor 85 Nm
Max. zaviralna sila 250 N
Max. sila vztrajnika do 125kg
Višina 550 mm
Dimenzija zloženega 620 × 260 × 440 mm 
Teža 21.5 kg