fbpixel

Turne smuči Dynafit Blacklight 74

Naša koda: 8-48490-2400-165-0
Dynafit
V sklopu popolnoma novega koncepta turnih smuči, pri Dynafit-u predstavijo model Blacklight, ki navdušuje z zmogljivostjo in težo manj kot 1000g
440,00 € Redna cena 550,00 €
Na zalogi - predvidena dostava: petek , 25.09.2020
-20%

Turne smuči Dynafit Blacklight 74

Serija Blacklight

V sklopu popolnoma novega koncepta turnih smuči, pri Dynafit-u predstavijo model Blacklight. Vizija Dynafit-a je bila oblikovati zmogljive smuči, ki bodo kos najdaljšimi podvigi, najbolj strmimi vzponi in tehnično zahtevnim turam. Cilj so dosegli: nastale so najlažje turne smuči, katere odlikuje izjemen performance. Notranjost smuči Blacklight je izdelana iz 100% karbonske konstrukcije UD karbona, katerega na ključnih delih ojačajo z inserti ultra lahkega in odzivnega lesa pavlovnije. Brezkompromisna kvaliteta smuči se je dokazala v višavah Himalaje - alpinistični turni smučar benedikt Bohm je z Blacklight-om postavil nov hitrostni rekord premagovanja Daulaghirija 7.

Turne smuči Blacklight s širino 74 milimetrov pod smučarskim čevljem se na zadnji strani zaključujejo s predelom rockerja, ki poveča radij in s tem pripomore pri brezkompromisni kontroli nad smučkami pri velikih hitrostih. Blacklight se tako odlično obnese na vseh terenih, od nižjih vzpetin do visokogorja in je domač tako pri smučanju po mehkejših snežnih razmerah kot tudi na ledenih pobočjih. Prednji del smuči Dynafit nosi obliko, primerno za uporabo turnih kož s Top Race Fix elastično zaponko, kar še dodatno pripomore pri zniževanju teže.

Lastnosti turnih smuči Blacklight

  • Turne smuči, primerne za raznolike terene.
  • Notranjost sestavlja karbonska sredica, ojačana z lahkim in odzivnim lesom pavlovnije
  • Geometrija (165 cm): 110-74-95
  • Radij (165 cm): 16,5 m
  • Teža (165 cm): 960 g