fbpixel

Turne smuči Elan Ripstick 96 2021

Naša koda: ADCGDF20172-0
Elan
Kot pravi Glen Plake: "Potrebuješ le en par smuči Ripstick, za vse vrste snega in vse podlage." S poglavitnim freeride konceptom kot pri predhodnjem modelu, le s karbonskimi izboljšavami, ki bodo smučem dodale še nekaj "konjskih moči".
509,96 € Redna cena 599,95 €
Na zalogi - predvidena dostava: petek , 25.09.2020
-15%

Elan Ripstick 96 2021

Kot pravi Glen Plake: "Potrebuješ le en par smuči - Ripstick, za vse vrste snega in vse podlage." S poglavitnim freeride konceptom kot pri predhodnjem modelu, le z izboljšavami, ki bodo smučem dodale še nekaj "konjskih moči". S širino 96 milimetrov pod smučarskim čevljem in notranjimi ojačitvami iz steklenih vlaken, bodo smuči Ripstick ponudile pravo mero torzijske stabilnosti ter zahvaljujoč profilu Amphibio preciznost, odličen oprijem robnika in lahkotnost zavojev. 

Asimetrično konstrukcijo smuči Elan Ripstick so za leto 2021 dovršili z notranjimi karbonskimi inserti, ki dodajo izjemno moč, odzivnost in še boljš torzijsko stabilnost.

Lastnosti smuči Elan Ripstick 96 2021

  • Fiberglass Reinforcement: Notranje ojačitve, izdelane iz steklenih vlaken bistveno izboljšajo torzijsko stabilnost smuči in tako optimizirajo upogibnost
  • Vaportip Reinformcement: Kompozitni inserti, nameščeni v jedro smuči na začetku in koncu pripomorejo k zniževanju teže in neželjenih vibracij drsne plošče in tako zagotavljajo stabilno vožnjo in gladke zavoje v najtežjih razmerah
  • Tubelite Woodcore: osnovni kompozit sredice Tubelite je lahka laminirana lesena sredica v katero sta integrirani dve vzporedno potekajoči karbonski cevki, kateri sledita krivini smuči. Sredica smuči tako prinese odzivnost, zmogljivost in hkrati nizko težo. 
  • SST Konstrukcija: stranski rob, imenovan SST zagotavlja hiter, agilen in neposreden prenos moči iz smuči na sneg in tako izboljša performance
  • Profil Amphibio: Elan-ov inovativni sistem združitve rockerja in camberja. Prednapeti profil camber na notranji strani poskrbi za preciznost, brezkompromisen orpijem robnika in stabilnost, rocker na drugi strani pa odpušča napake in pripomore pri lahkotnosti zavojev.