fbpixel

Turne vezi Dynafit St Radical 82-92 Blue

Naša koda: 8-49113-3502-UNI-0
Dynafit

Turne vezi Dynafit Radical ST

Izboljšana konstrukcija vezi, Dynafit Radical ST prinaša enostavno uporabo, relativno nizko težo in zmogljivost. Sprednji del turnih vezi Dynafit omogoča hitro vpenjanje turnih pancarjev, primernih za pin utore. Radical ST slovijo kot vsestransko uporabne vezi z dovršenim petnim delom, ki s sistemom preklapljanja tačk nudi prilagajanje treh različnih naklonov tekom vzpona. Glava vezi ima utore, namenjene uporabi srenačev. Dynafit Radical ST so na voljo v večih različnih barvah in širinah zavor.

 

Lastnosti turnih vezi Dynafit Radical ST

  • Vsestranske turne vezi
  • Hitro in enostavno nastavljanje naklona s pomočjo tačk v petnem delu
  • Easy Step-In glava vezi s pini omogoča hitro vpenjanje turnih čevljev
  • Utori za srenače

Lastnosti:

  • Material: aluminij
  • Vrednost izmeta: 4-10
  • Teža: 535g na vez (1/2 para)

Garancija kvalitete: osredotoči se zgolj na smučanje

V podjetju Dynafit so opravičeno ponosni na izjemne dosežke, lastnosti in dolgotrajno obstojnost vezi za turno smučanje. Kvaliteta turnih vezi Dynafit omogoča vsem gorskim entuziastom osredotočanje zgolj na užitke turnega smučanja brez ostalih skrbi. Veliko pozornost so v zadnjih 35 letih namenili razvoju in izpopolnjevanju vezi, primernim pin utorom. Da bi ohranili visoke standarde, brezkompromisno kvaliteto ter kontrolo izdelave, vezi še vedno izdelujejo ročno v Nemčiji.

Garancija turnih vezi

Pri nakupu turnih vezi ste do sedaj samodejno prejeli 2 letno garancijo, ki se z registracijo na spletnem portalu podajša še za dodatno leto. Ker pri Dynafit-u slovijo po brezkompromisni kakovosti, vam za vse vezi kupljene ter registrirane na spletnem portalu Dynafit po 1.11. 2019 nudijo 10 letno garancijo.

Kako do nje?

Da bi vaši turni podvigi potekali brez skrbi, so tako v celotnem procesu proizvodnje ves čas pozorni na kvaliteto materialov, izdelave in komponent. Če kljub temu na svojih vezeh opazite napako ali nevšečnost, bo Dynafit prevzel odgovornost za popravilo ali zamenajvo. V enem letu od nakupa vezi jih registrirajte na spletnem portalu dynafit.com