fbpixel

Turni pancerji Dynafit Radical

Naša koda: 8-61702-4575-26,5-0
Dynafit

Prenovljen klasični turni pancar Dynafit Radical - udoben in enostaven!

252,00 € Redna cena 420,00 €
Na zalogi - predvidena dostava: torek , 11.08.2020
-40%

Turni pancarji Dynafit Radical.

Najbolj vsestranski turno smučarski čevelj znamke Dynafit, primeren za vse klasične turno smučarske entuziaste. Pancar odlikujeta predvsem udobje in njegova enostavnost, zato bo primeren tudi za popolne turno smučarske začetnike in vse tiste ki potrebujejo čevelj katerega obuješ in že uživaš na svoji avanturi, brez kakšnega dodatnega razmišljanja.
Ob teži 1,790 gramov čevelj spada nekje v sredino v svojem razredu namembnosti, ter je zato primeren za prav vse, popolne začetnike, kot tudi prave eksperte. Opremljen je s štirim zaponkami, kar vam bo dalo dober občutek stabilnosti v čevlju in boste imeli popoln nadzor nad smučmi med spustom, zaradi česar boste lahko zares uživali.
Dynafit je patentiral svoj zanesljivi sistem zapenjanja Motion Lock Ski/Walk mehanizem, ki deluje zelo enostavno in je najhitrejši sistem za prehajanje čevlja iz načina hoje v smučanje, in obratno, na tržišču. Imate le dve opciji: način hoje in način smučanja. Ob tem pa lahko zelo enostavno izbirate še med dvema različnima nagiboma med smučanjem: 15 stopinj in 21 stopinj (odvisno od ravni znanja smučanja oziroma načina smučanja).
Na vrhu čevlja, poleg štirih zaponk, je dodan še Ultra Lock Strap, ki bo enostavno in hitro stabiliziral vašo nogo v notranjem čevlju, ter vam tako še izboljšal nadzor nad čevlje med hojo in smučanjem. Nastavljali ga boste lahko brez problema, kadarkoli, samo z eno roko.

Podplat čevlja odlikuje vrhunska POMOCO guma, ki ne spreminja svoje trdote ne glede na temperaturo. Tako oprijem, ko boste stopili ven iz okovja, nikoli ne bo vprašljiv in se boste vedno, brez pomisleka, lahko zanesli na svoj turni čevelj, pa naj bo to kakršen koli teren.

Proizvajalec Dynafit se lahko pohvali, da gre za čevelj narejen v Evropi.

Lastnosti:

  • vložek Custom Ready
  • gibljivost čevlja: 60 stopinj
  • zapenjanje s štirimi zaponkami in dodatnim Ultra Lock Strap trakom
  • teža: 1790 gramov (številka 27,5)
  • kompatibilen z avtomatskimi derezami