fbpixel

Ženske Hlače Dynafit Mercury 2-Sangria

Naša koda: 8-70744-6881-40/34-0
Dynafit
139,99 € Redna cena 199,99 €
Na zalogi - predvidena dostava: petek , 05.06.2020
-30%

Ženske Hlače Dynafit Mercury 2-Sangria 


Klasični Dynfitov stil, z popolnoma novim dizajnom. Hlače Mercury so narejene za turno smučanje ali pohodništvo, narejena iz izredno zračnega in vzdržljivega DYNASTRECH materiala, ki ni samo popolnoma odporen za veter, temveč tudi odbija vodo. Hlače Mercury so vaša prva izbira za vse razmere, saj so zelo vsestranske, in vas bodo zadovoljile prav v vseh razmerah: zaščitile vas bodo v zelo vetrovnih dneh, obenem pa vam bodo nudile vrhusnko zračnost v toplejših spomladanskih smukah ko vas bo grelo sonce.

Na obeh straneh imajo zadrgi, ki ob odprtju delujejo kot zračniki, kar vam bo olajšalo dolge vzpone, na katerih vas bo grelo toplo sonce, saj boste povečali zračnost hlač. Na vrhu boste zadrge le zaprli, in že vas bodo hlače zaščitile pred mrzlim vetrom in pripravljeni boste na popoln užitek v spustu. Na spodnji, notranji strani hlač je všita tudi gamaša, ki preprečuje da bi sneg zašel za hlače in turne čevlje. Gamaša je nastavljiva po obsegu, tako da bo primerna prav za vse vrste turnih čevljev.

  • Na obeh bokih imajo hlače ob straneh žep, ki vam bo nudil prostor za shranjevanje predmetov ki jih vedno potrebujete.
  • Na spodnji strani hlač je tudi ojačitev iz zelo odpornega in močnega materiala, ki bo preprečil trganje hlač v primeru rabe derez in ob drsanju hlače ob hlačo pri hoji.
  • Na zadnji strani imajo hlače Mercury povišan pas, ki vas bo zaščitil pred mrazenjem po hrbtu.
  • Imajo tudi vgrajen nastavljiv pas, ki bo omogočal da bodo prav vsem hlače stale na mestu in vam med hojo ne bodo padale.

To so lastnosti, ki vam povedo, da so hlače Mercury popolnoma tehnično dovršene in predstavljajo nepogrešljiv kos obleke v omari vsakega turno smučarskega navdušenca ali pohodnika, pa naj gre za popolnega začetnika, ali že pravega profesinalnega turnega smučarja.

Lastnosti:

  • Teža: 511g
  • Material: Dynastrech