Pripravi se in prehiti zimo! Uporabi kodo: 20DYNAFIT in ujemi dodatnih 20% popusta na turna oblačila Dynafit.

Ženske turne smuči Elan Ripstick 88 2023

Naša koda: ADFJHC22-0
Elan
379,47 € Redna cena 549,95 €
Na zalogi - predvidena dostava: sreda , 06.12.2023
-31%

Ženske turne smuči Elan Ripstick 88 2023

Že poznan Ripstick 88 se za novo sezono 2022/2023 predstavi s številnimi novostmi, ki ti bodo še polepšali vozne izkušnje tako v novozapadlem powdru, tako tudi na trdnih in tehnično zahtevnih terenih. Progresivno obliko smuči Elan Ripstick odlikuje nova tehnologija Carbon Line, katera asimetrično jedro smuči nad notranjim robnikom nadgradi s številnimi karbonskimi inserti za izboljšan direkten prenos moči. Posvetili pa so se tudi zunanji formi smuči, ki zoža obliko konice in s tem izboljša plovnost ter zmanjša neželjene vibracije. Rep smuči Ripstick 88 prav tako sestavlja manj materiala kot pri predhodnjemu modelu. Rezultat prenovljene konstrukcije repa smuči Ripstick-a omogoča lažjo vodljivost v zavojih ter izbiro med lahkotnim ali agresivnim zaključkom zavijanja. Za dodatno zmanjšanje vibracij, povzročenih zaradi menjave snežnih razmer pa smuči dopolnijo z inserti VaporTip, katerih naloga je prav tako zagotavljanje stabilnosti pri dosegu višjih hitrosti. Notranjo leseno sredico v celotni dolžini dovršita lahki, votli karbonski cevki, ki sledita krivini in skrbita za ohranjanje lahkotnosti in torzijske stabilnosti. Odličen par smuči za vse turne smučarje, ki se radi podate na freeride podvige!

Tehnologije:

 • Fiberglass Reinforcement: Notranje ojačitve, izdelane iz steklenih vlaken bistveno izboljšajo torzijsko stabilnost smuči in tako optimizirajo upogibnost
 • Vaportip Reinformcement: Kompozitni inserti, nameščeni v jedro smuči na začetku in koncu pripomorejo k zniževanju teže in neželjenih vibracij drsne plošče in tako zagotavljajo stabilno vožnjo in gladke zavoje v najtežjih razmerah
 • Tubelite Woodcore: osnovni kompozit sredice Tubelite je lahka laminirana lesena sredica v katero sta integrirani dve vzporedno potekajoči karbonski cevki, kateri sledita krivini smuči. Sredica smuči tako prinese odzivnost, zmogljivost in hkrati nizko težo. 
 • Amphibio Carbon Line: asimetrično formirana sredica, ki na višino notranjega robnika postavi karbonska vlakna in s tem izboljša direktni prenos moči.
 • SST Konstrukcija: stranski rob, imenovan SST zagotavlja hiter, agilen in neposreden prenos moči iz smuči na sneg in tako izboljša performance
 • Profil Amphibio: Elan-ov inovativni sistem združitve rockerja in camberja. Prednapeti profil camber na notranji strani poskrbi za preciznost, brezkompromisen orpijem robnika in stabilnost, rocker na drugi strani pa odpušča napake in pripomore pri lahkotnosti zavojev. 

Lastnosti:

 • Tip profila: Rocker
 • Drsna ploskev: P-Tex 2100
 • Strasnki lok: 130-88-105 mm
 • Radij: 13 m (146 cm)
 • Teža: 1270 g/smučo (146 cm)

 

IZRAČUN MESEČNEGA OBROKA

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay!

Inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije. Možnost nakupa v trgovini in na spletu - odobreno v trenutku!

Spletni nakup do 84 obrokov

Predlagani izračun za ceno 379,47 €
Izberite obdobje odplačevanja v mesecih
36 24 12 6 3
Mesečni obrok 12,40 € 17,87 € 34,33 € 67,28 € 133,20 €

Splošne pogoje poslovanja preko Leanpay si lahko preberete tukaj.