Skoči v poletje s tekaškimi čevlji Dynafit. Uporabi kodo:DYNAFIT30 in izkoristi 30% popusta.

Dynafit- Snow Leopard Day - Krnica, Kranjska Gora

Snežni leopard je simbol blagovne znamke DYNAFIT od leta 2005 in krasi njihov logotip ter se pojavlja na vseh produktih. Ta izjemna žival natančno simbolizira vrednote in značilnosti, ki jih predstavlja DYNAFIT kot blagovna znamka športnikov za športnike.

Visokogorje Azije je naravni habitat snežnega leoparda – regija, o kateri sanjajo številni alpinisti in utelešenje gora v njihovi najbolj resnični in najbolj ekstremni obliki. Ta divja mačka je tako kot nobena druga žival dobro prilagojena življenju v tem pustem območju. Snežni leopardi so izredno hitri in imajo fenomenalno vzdržljivost. Premikajo se lahkotno, skoraj neslišno, z eleganco in popolno učinkovitostjo. Njihove velike šape zagotavljajo, da se niti ne pogrezajo v snegu več metrov globoko, niti ne zdrsnejo na strmih pobočjih gora ali izpostavljenih vrhovih. Te veščine zagotavljajo, da snežni leopard živi in ​​preživi v najvišjih predelih tega planeta, zaradi česar je vzornik vsakemu vzdržljivostnemu gorskemu športniku. Zato res ni primernejše simbolične živali za DYNAFIT.

Dynafit- Snow Leopard Day - Krnica, Kranjska Gora

V soboto 11.marca, se bomo pri koči v Krnici, v objemu veličastnega ambienta Pod Kriško steno (Kranjska Gora), družili vsi navdušenci nad turnim smučanjem. Destinacija, ki je primerna prav za vse, popolne začetnike, kot vse že izkušene turne smučarje.

Najprej opravite s svojo turo, nato pa se med 9:00 in 12:00 ustavite pri Koči v Krnici, kjer prevzamete svoj zaslužen naglavni trak Dynafit in dobite brezplačni čaj.

Vse prosimo, da se ''pofočkate'' v spodnji obrazec, da vam pripravimo vaš naglavni trak in čaj:

https://forms.gle/2FxRgdkg369p8yJD9

V popoldanskem času, pa vas vabimo na ''after-party'' v center Kranjske Gore, na sončno teraso restavracije/bara Pino Alpino.

Navodila:

11.marec 2023

9:00 - 12:00 - Koča v Krnici - kdor se predhodno prijavi v spodnji obrazec, bo v tem času lahko pri koči prevzel svoj zaslužen Dyanfit naglavni trak ''headband'' in dobil brezplačni čaj

13:00 - 16:00 - sončna terasa Pinoalpino v centru Kranjske Gore druženje in brezplačno pivo.

Destinacija pod Kriško steno je primerna za vse.

Izhodišče: 3.ovinek Vršiške cesta ali most čez Pišnico, kjer vas levo ob Pišnici usmerijo smerokazi v smer Koče v Krnici.

 

Druženje ima seveda dober namen, saj bo Dynafit za vsak vaš premagani višinski meter, doniral denar za zaščito ogrožene vrste Snežni lepoard.

Ne pozabi na prijavo (ki je seveda brezplačna), da dobiš svoj trak in čaj:

https://forms.gle/2FxRgdkg369p8yJD9

 

Se vidimo!