Miklavžev dodatni popust! Uporabi kodo MIKLAVZ11*(Koda ne velja na kolesa, Garmin, Tacx, Shimano in turne sete.)

Zima mi smo pripravljeni- Dynafit 22/23

Se tudi tebi zdi, da smo ravno na prelomni točki, ko se dnevi krajšajo, noči postajajo hladne, užitek na kolesu ni več isti… in tvoje misli ter pogledi uhajajo proti razgibanemu hribovju. In pomisliš na lansko sezono, ko si odfural prvi ovinek na zasneženi strimini. Mogoče si izkoristil lepo vreme za pohodništvo in za prvo popolno sliko: kup snega, nebo brez oblačka in žgoče sonce. Smo na istem! Čakamo prvi sneg!

Dynafit Nova kolekcija Zima

Če se tvoje življenje prepleta z osvajanjem vrhov, uživaš v razgledih, predvsem pa te obdaja občutek sreče, ko narediš nekaj zase, potem zagotovo ne smeš zamuditi Dynafitove nove kolekcije za turno smučanje in pohodništvo.

Nova turna kolekcija Dynafit

Najboljše od vsega je tudi to, da lahko z eno puhovko pokriješ vse svoje zimske aktivnosti. Poslanstvo t.i. snežnega leoparda je, da te pri Dynafitu opremijo z inovativnimi in visokokakovostnimi izdelki, ki omogočajo nepozabna doživetja na prostem. Ob tem pa skrbijo tudi za naravo in tajnostni razvoj. Poleg letošnje kolekcije oblačil, kjer je Dynafit obrnil svojo barvno paleto in prišel s čisto novo kolekcijo, se še vedno držijo svojih načel - maksimalno poskrbeti za še tako zahtevnega ljubitelja turnega smučanja in pohodništva. Vsi dobro vemo, da bomo kot posamezniki vedno pogledovali proti najvišjimi vrhovi in komaj čakali, kdaj bo prišel tisti čas, ko si bomo ponovno lahko napolnili lastne baterije in uživali v pogledu na sosednje in neraziskane vrhove.

Razišči vse nove možnosti in novosti, s katerimi lahko uživaš na dolgo pričakovanem snegu.

Nova kolekcija Dynafit 22/23

Dynafit kolekcija RADICAL

Jopica Dynafit Radical Polartec

Lahka in tehnično izpopolnjena jopica Dynafit Radical je izdelana iz elastičnega in izolacijskega materiala Polartec Power Grid, ki združuje kombinacijo dveh različnih tkanin; mehak in kosmaten material na notranji strani ter trpežen in hitro sušeč material na zunanji. Material omogoča visoko toplotno izolacijo, zračenje in optimalen prenos odvečne vlage. Jopica je na voljo za moške in ženske.

Jopica Radical

Puhasta jakna Dynafit Radical Down

Lahka, zračna in dobro izolirana puhasta jakna, ki ti ob turno smučarskih ali pohodniških podvigih omogoča maksimalno svobodo gibanja in zračenje. Polnjena s perjem bele gosi bo poskrbela za vrhusnko zračenje in zadrževanje toplote v še tako hladnih in vetrovnih zimskih dneh. Jakno lahko na naših policah dobite tako moški kot ženske.

Puhovka Radical

Jakna Dynafit Radical

Turne hlače Dynafit Radical Infinium Hybrid

Hlače, s katerimi boš osredotočen samo še na vrhove, ki so pred tabo. S kombinacijo dveh kakovostnih materialov, kot sta Gore-Tex in Dynastretch, te bodo zaščitile pred slabimi vremenskimi razmerami. 3-slojna in ultra lahka tkanina Gore-Tex Infinium Hybrid nudi izjemno trpežnost, obstojnost na obrabo, je odbojna na veter in vodo. Dynastretch tkanina pa bo pri intenzivnih vzponih poskrbela za optimalno uravnavanje temperature in izjemno zračenje.

Hlače Dynafit Radical Infinium

Nahrbtnik Dynafit Radical 28L

Premišljena razporeditev prostora, brezkompromisno udobje in trpežnost. Nahrbtnik Dynafit Radical združuje vse v celoto, ki jo bodo cenili predvsem turno smučarski navdušenci, ki z željo po nizki teži opreme ne želijo odreči udobju ter funkcionalnosti. Že kot prvo prednost je vredno omeniti odstranljiv insert EVA pene na predelu hrbtišča, ki preprečuje stik prepotenega hrbta s hrbtiščem nahrbtnika in povečuje zračnost. Zunanjost nahrbtnika Dynafit Radical sestoji iz trpežnega Ripstop najlona, tako bo le-ta odporen na trenja med nošenjem smuči in ostale alpinistične opreme.

Nahrbtnik Dynafit Radical 28

Pancarji Radical Pro

Dynafit Radical Pro! Konstrukcija že poznanega Radical-a z revolucionarnim Hoji Lock sistemom in popolno harmonično združitvijo kontradiktornih konceptov: svobode gibanja pri vzponih ter zanesljivosti in trdnosti pri spustih. Zaradi ločenih delov jezika in školjke pri načinu hoje Radical Pro odlikuje kar 60 stopinjski doseg brez omejevanja. iter in enostaven preklop med nastavitvijo za hojo in smučanje je, zahvaljujoč patentiranemu sistemu zapenjanja Hoji Lock System, mogoč z enim samim potegom. Mehanizem ski/walk sistema je integriran v sistem z žico ob zaponkah in Ultra Lock Strap velcro traku. Za preklop na nastavitev na način smučanja je potrebno premakniti samo zadnjo zaponko, pri čemer se čevelj zaklene na 11° prednjega naklona - in že si pripravljen na spust!

Radical Pro Dynafit turni pancarji