Zgrabi dodatni popust na Dynafit kolekcijo Gorski teki in pohodništvo. Uporabi kodoDYN10

Nova lokacija

Pozdravljen dragi obiskovalec!

Spremembe so resnično edina stalnica v našem življenju. So dobre in včasih tudi slabe. V kolesarski trgovini Šport 11 pa se pri sprejemanju sprememb trudimo, da z njimi izboljšamo naše storitve in tvojo izkušnjo. V kolikor nas že dobro poznaš in si nas večkrat obiskal, zagotovo veš, da nam je mali prostor v poslovni coni v Šenčurju postal premajhen. In da smo si želeli, da bi navkljub temu bil tvoj obisk pri nas kar se da prijeten. V primeru, da nas še ne poznaš tako dobro, pa ti z veseljem sporočamo, da pri nas najdeš vse, kar potrebuješ. Da uresničiš svoje želje po vandranju med zelenimi krošnjami ali zasneženimi vrhovi. In to s športno opremo priznanih blagovnih znamk Salewa, Dynafit, La Sportiva... ki te zagotovo ne bodo pustila na cedilu!

Med vandranjem po gozdovih verjetno velikokrat pomisliš tudi na to, kako nora in polna adrenalina je bila tvoja prva vožnja s fulliyem? Spust, poln adrenalina, s fokusom le na naslednji ovinek. Zato smo se tudi zate, dragi kolesar, odločili, da je čas, da ti ponudimo ogled koles Orbea Focus Cervelo Giant Santa Cruz... in kolesarske opreme v prostorni, svetli, predvsem pa neverjetno prijetni NOVI TRGOVINI ŠPORT 11. Njena domačnost, zavita v naravne elemente lesa, ti bo pričarala občutek, kot da se je čas ustavil in si točno tam, kamor se vsakič znova vračaš. V osrčje narave!

Zato ti z velikim veseljem sporočamo, da Trgovino Šport 11 lahko obiskuješ v Kranju na Šucevi ulici. Nič ne skrbi, da nas po novem ne bi našel. Težko boš spregledal stavbo v objemu lesa z velikimi okni in parkiriščem, kjer se bo vedno našel prostor za tvojega jeklenega konjička.

Upamo, da se kmalu vidimo v Kranju na Šucevi ulici!

 

Ekipa Šport 11

Kje nas najdeš: