Pozdravljen dragi obiskovalec!

Spremembe so resnično edina stalnica v našem življenju. So dobre in včasih tudi slabe. V kolesarski trgovini Šport 11 pa se pri sprejemanju sprememb trudimo, da z njimi izboljšamo naše storitve in tvojo izkušnjo. V kolikor nas že dobro poznaš in si nas večkrat obiskal, zagotovo veš, da nam je mali prostor v poslovni coni v Šenčurju postal premajhen. In da smo si želeli, da bi navkljub temu bil tvoj obisk pri nas kar se da prijeten. V primeru, da nas še ne poznaš tako dobro, pa ti z veseljem sporočamo, da pri nas najdeš vse, kar potrebuješ. Da uresničiš svoje želje po vandranju med zelenimi krošnjami ali zasneženimi vrhovi. In to s športno opremo priznanih blagovnih znamk Salewa, Dynafit, La Sportiva... ki te zagotovo ne bodo pustila na cedilu!

Med vandranjem po gozdovih verjetno velikokrat pomisliš tudi na to, kako nora in polna adrenalina je bila tvoja prva vožnja s fulliyem? Spust, poln adrenalina, s fokusom le na naslednji ovinek. Zato smo se tudi zate, dragi kolesar, odločili, da je čas, da ti ponudimo ogled koles Orbea, Focus, Cervelo, Giant, Santa Cruz, Kross... in kolesarske opreme v prostorni, svetli, predvsem pa neverjetno prijetni NOVI TRGOVINI ŠPORT 11. Njena domačnost, zavita v naravne elemente lesa, ti bo pričarala občutek, kot da se je čas ustavil in si točno tam, kamor se vsakič znova vračaš. V osrčje narave!

Vljudno te vabimo na otvoritev našega novega kolesarskega centra v Kranju, ki ga zaradi okoliščin korona virusa nismo morali otvoriti. Na dan otvoritve boš pri nas našel vse za outdoor aktivnosti, nova znaja v sklopu testiranja kolesa, čevljev in raznih delavnic.

Obišči nas v Kranju na Šucevi ulici v petek 03.06.2022!

Kaj se bo dogajalo?

9:00 - 19:00 - Focus truck (test Focus električnih koles 2022)

9:00 - 19:00 - Dynafit test trail čevljev

 

12:00 - 20:00 - food truck in DJ

17:00 - delavnica domači servis kolesa

17:00 - kolesarska delavnica za otroke (tko Kranj)

18:00 - nagovor župana Kranja

18:15 - polžja dirka (Small Friday)

Ne zamudi otvoritve tvojega najljubšega kolesarskega centra Šport 11!

 

 

Kje nas najdeš:

V soboto se prestavimo v Radovljico na Festival Okusi Piva 2022, kjer lahko testiraš kolesa Focus. Preberi več.