Focus Test Truck: Test koles Focus

Živjo,

Leto je naokoli in naši brezplačni vodeni kolesarski izleti v času festivala Okusi piva so nazaj.

Tudi letos se bomo podali na vodene izlete in odkrili Radovljico in vrhove nad njo. Po kolesarjenju pa bomo v popoldanskem času, v najboljši družbi, uživali v zasluženih izbranih craft pivih in domačih kulinaričnih dobrotah.

NOVOST letos bo BREZPLAČNI test eMTB koles Focus Bikes, ki ga bomo omogočili mi v trgovini Šport 11.
Po vrnitvi z izletov se bomo v zabavni kolesarski igri* na prizorišču festivala pred Focus Bikes test truckom potegovali za glavno nagrado DMR dirt kolo v vrednosti 1000 EUR, ki ga podarjata trgovina Šport 11 in skupnost Small Friday. Z igro začnemo v soboto 4.6.2022 ob 17.00.

*V igri lahko sodeluje vsak, ki za vsako udeležbo prispeva 1 kupon Festivala Okusi Piva.

Dobili se bomo v soboto 4. junija 2022 v Grajskem parku v Radovljici, se razdelili v skupine, nastavili vaša izbrana kolesa Focus in se glede na izbrane ture in po uvodnem srečanju podali na izlete.

Za vas smo pripravili 3 različne gorskokolesarske izlete, ki smo jih razvrstili od najzahtevnejšega do najlažjega v oklepajih dodali predvideno razdaljo izleta, premagano višinsko razliko ter tip kolesarjenja:

9:00: ★★★★★ JELOVICA (30 km, 1100 m, ENDURO)
9:00: ★★★★☆ KARAVANKE (30 km, 900 m, ENDURO)
9:00: ★★☆☆☆ Po turnokolesarskem omrežju Radol'ce s FOCUS eMTB (25 km, 500 m, XC)
14:00 ★★☆☆☆ Po turnokolesarskem omrežju Radol'ce s FOCUS eMTB (25 km, 500 m, XC)

Za udeležbo je potrebna prijava do 1. junija 2022 na elektronski naslov [email protected], v kateri prosimo navedite vaš ime in priimek, starost, tip kolesa s katerim se boste udeležili izleta oz. željeno velikost Focus kolesa**, ki bi ga želeli testirati ter izbrani izlet.

**število koles Focus trgovine Šport 11 namenjenih za izposojo v času vodenih gorskokolesarskih izletov Festivala Okusi Piva je omejeno. Izdani oz. rezervirani bodo po sistemu »prvi pride, prvi melje«

Vsak izlet ima omejeno mesto udeležencev (14) zato pohitite s prijavami. Vsa navodila glede potrebne opreme za izlet boste udeleženci prejeli preko elektronske pošte 2 dni pred izletom.

Za več informacij o brezplačnih vodenih gorskokolesarskih izletih in rezervacijo koles Focus trgovine Šport 11 za test v času festivala Okusi piva se nam javite na naš elektronski naslov - [email protected]

Upam, da se vidimo v čimvečjem številu.