Pripravi se in prehiti zimo! Uporabi kodo: 20DYNAFIT in ujemi dodatnih 20% popusta na turna oblačila Dynafit.

Nakup, dostava in vračila

 

Naročila - koraki nakupa

1.) Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan.

Preden naročite blago, lahko vsebino naročila popravljate v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, kliknite »izvedi naročilo«. V primeru ko kupujete prvič, kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila.  Zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste na vpisan elektronski naslov prejeli takoj (preglejte tudi nezaželeno pošto.

*Nekateri artikli nimajo "nakupovalne košarice". Te artikle naročate preko elektronske pošte info@11-11.si ali telefona +386 59 09 74 25 in jih prevzamete v naših poslovalnicah oziroma se dogovorimo za prevzem/pošiljanje.

2.) Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena

Ekipa spletne prodaje bo naročilo pregledala v največ 48 urah (delovni dnevi, pon-pet), preverila dobavljivost ( v kolikor artikla ni na zalgogi) in naročilo potrdia ali z razlogom zavrnila. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. 

3.) Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

4.) Način plačila:

Plačilo in hitra dostava

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
 • z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu
 • s kreditno kartico (Eurocard/Mastercard, Visa ali debetne kartice)
 • V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu (Pošta Slovenije)
 • V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali prejetju sredstev na račun prodajalca.
 • V primeru plačila s kreditno kartico se blago kupcu odpremi naslednji delovni dan.

V naši poslovalnici v Kranju (Šuceva ulica 21, 4000 Kranj, Slovenija) vam omogočamo tudi nakup na obroke:

 • nakup na 12 obrokov z NLB plačilnimi karticami pri katerem najnižji obrok znaša 50€
 • nakup na 12 obrokov z DINERS plačilno kartico pri katerem najnižji obrok znaša 10€

** Nakup z Diners do 12 obrokov-se zmanjša popust za 2 odstotni točki

Obročno plačevanje- Leanpay

Leanpay je hiter in enostaven način obročnega plačevanja, ki ne zahteva obiska banke in odvečne papirologije. Vse kar potrebujete je mobilni telefon in osebni dokument. (Postopek v celoti poteka preko spleta, brez dodatne dokumentacije)

Kreditno pogodbo, podrobnosti posla, splošne pogoje, politiko zasebnosti in druge podrobnosti si lahko kadarkoli ogledate tudi na osebnem portalu Moj Leanpay, povezavo pa prejmete po opravljenem nakupu.

 

 

 

Prednosti

 • sklenitev obročnega plačevanja prek spleta ali v poslovalnici;
 • odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le par minutah
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obiska banke
 • brez skritih stroškov
 • plačilni načrt po vaših finančnih zmožnostih

Osnovni pogoji

 • državljanstvo Republike Slovenije
 • starost ob odobritvi med 18 in 73 let
 • redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela)
 • pozitivna kreditna ocena

Kaj potrebujete?

 • veljavni osebni dokument, izdan s strani Republike Slovenije (Osebna izkaznica ali potni list)
 • svoj pametni telefon ter delujočo telefonsko številko
 • svoj naslov elektronske pošte
 • v svojo davčno številko
 • svoj transakcijski račun (TRR), odprt pri banki v Republiki Sloveniji, ter svojo bančno kartico s številko TRR v obliki SI56..... (ter samo za nakupe na spletu delujočo kreditno kartico - Visa, Mastercard)

Osnovne informacije:

 • Obrestna mera: 8,25%
 • Strošek odobritve: 0%
 • Strošek ocene rizika: 4%, ki je porazdeljen med vse obroke
 • Število obrokov: do 84
 • Minimalni znesek kredita za spletni nakup: 100 EUR
 • Maksimalni znesek kredita za nakupe preko spleta: 5.000 EUR, za nakupe v fizičnih trgovinah: 12.000 EUR
 • Minimalni obrok: 10 EUR
 • Takojšnje plačilo ob nakupu: 0 EUR (*v nekaterih primerih spletnih nakupov, Leanpay zahteva takojšnje prvo plačilo s kreditno kartice za odobritev obročnega plačila)
 • Način odplačevanja kredita: SEPA direktna obremenitev

*Za obročna plačila na spletu lahko Leanpay za zneske nakupov nad 1.000 EUR in do 5.000 EUR zahteva polog med 100 EUR in 300 EUR, plačljiv s kreditno kartico ali kartico, ki omogoča plačila preko spleta. Plačilo se uporabi za poravnavanje stroškov in dela glavnice. Odplačilni načrt se temu prilagodi in je stranki jasno prikazan pred odločitvijo o kreditu v Standardni predhodni informaciji.* Leanpay omogoča izvedbo procesa brez dokumentacije, vendar pa skladno s Splošnimi pogoji  lahko Leanpay od kreditojemalca za zagotovitev resničnosti podatkov kadar koli (med procesom ali naknadno) zahteva dodatna dokazila, na primer kopijo mesečnega bančnega izpiska, iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz. originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke, iz katerega so nedvoumno razvidni navedeni podatki, fotografijo veljavne bančne kartice s številko TRR kreditojemalca, potrdilo banke o prilivu na osebni TRR iz naslova plače v preteklih 3 mesecih, potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece, ali druga dokazila.

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v dveh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge.

Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prvo iz dobave oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, dobaviti tudi preostala naročila.

V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte.

Pravni pouk pred nakupom naprave Garmin

Pred nakupom določene Garmin naprave se potrošnik/kupec zavezuje seznaniti s funcionalnostjo, združljivostjo, interoperabilnostjo, ter vsemi potrebnimi drugimi lastnostmi naprave, ki tekstovno in/ali vizualno ter z video vsebinami in navodili na voljo z obilni medijski vsebini na spletni strani prodajalca https://11-11.si/  ter na spletni strani proizvajalca https://www.garmin.com/sl-SI/    

Kupec se zavezuje, da je pred nakupom seznanjen z združljivostjo naprav in kompatibilnostjo ter minimalnimi zahtevami za naprave v zvezi z uporabo programa Garmin Connect Mobile in tehnologije Bluetooth na spletni povezavi: https://support.garmin.com/sl-SI/?faq=pvL8aWsaLU2iKyvF8VrpP9

Pomembno navodilo pred uporabo:

V kolikor vam izdelek vizualno, oblikovno oziroma velikosti ne odgovarja ga ne vklapljte/prižigajte ali preizkušate pritiskati gumbe saj vklop naprave pomeni, da je naprava uporabljena aktivirana in jo naprej ni možno prodati kot novo oz. neuporabljeno. Kupec izgubi pravico vračila kupnine v kolikor je napravo registriral.  Registrirane naprave Garmin vedno ohranijo registracijo zabeleženo ne glede na povrnitev tovarniških nastavitev in jih žal Garmin ne more odregistrirati oz. registracijo izbrisati.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila.  Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, bo dostavljalec (Pošta Slovenije) vaš paket predal vaši lokalni pošti in vam na naslovu pustil prevzemni list. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalni.

Dostava je za vsa naročila nad 100 EUR brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 100 EUR pa znašajo  5,00 EUR in so enotni za celotno Slovenijo.

Hitra dostava-že naslednji delovni dan

Vračila:

Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 14 dneh od prejema . Prav tako zadošča, da nam kupec v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V tem primeru pa nam mora v naslednjih 14 dneh nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec. V primeru vračila blaga neposredno v poslovalnico, boste v poslovalnici izpolnili odstopno izjavo, ki pa jo lahko natisne tudi tukaj in že izpolnjeno prinese v poslovalnico. Ob vračilu artikla priložite tudi račun.

Artikle, ki jih zaradi njihove narave ni mogoče vrniti po pošti, po naročilu prodajalca pobere dostavna služba, ki jo določi prodajalec. Stroške vračila artiklov krije kupec.

Postopek vračila po pošti:

 • Izpolnite obrazec za vračilo, ki ga najedete v vašem paketu oziroma na povezavi: Obrazec za vračilo
 • Artikel dobro zaščite in ga shranite v originalno embalažo, v kateri ste artikel prejeli
 • Zapakirano pošljite na naslov: Šport 11, Šuceva ulica 21, 4000 Kranj, Slovenija
 • Ko bomo vračilo obdelali vas bomo o tem obvestili po E-pošti